Ha meghatározhatnád leendő gyermeked nemét? Kisfiú vagy kislány?
Figyelt kérdés
Természetesen első az egészség,és nálam ez nem közhely.De a második,ha választhatnál!:)2012. nov. 29. 19:25
1/21 anonim válasza:
Mindegy, csak egészséges legyen és fiú.
2/21 anonim válasza:
Mindegy... Csak sikerülne már a baba és egészséges egyen...
3/21 A kérdező kommentje:
Az egészség természetesen a legeslegelső!Tudom,hogy mindegy,mert nem kislányt v. kisfiút szeretne az ember,hanem gyereket!De mindenki vágyik egy kicsit egy nemre.Pl.gyerekkorban is akár.
2012. nov. 29. 19:29
4/21 anonim válasza:
kislány. (van fiam is, lányom is.)
5/21 anonim válasza:
Nem tudnék választani... Annyira örülnék ha lenne...
6/21 anonim válasza:
Én -ha választhatnék-, akkor egy egészséges kisfiút szeretnék. A barátnőm pedig egy egészséges kislányt. :-)
Te milyet szeretnél? Van már babád?
7/21 anonim válasza:
Kisfiú!!! Mert olyan cukik, én valahogy a fiúkat sokkal jobban kedvelem, mint a lányokat (majd ha már van 2 kisfiam, akkor szeretnék egy kislányt is). De ember tervez isten végez, az lesz ami majd szeretne lenni, ugyse mi döntünk. Egyiket se bánnám (hanem imádnám), CSAK EGÉSZSÉGES LEGYEN!!!
8/21 A kérdező kommentje:
Én nekem van egy lányom,aki 2 éves,és most 26 hetes vagyok egy kisfiúval.
2012. nov. 29. 19:38
9/21 anonim válasza:
Mivel már van 2 kisfiam egy egészséges kislánynak nagyon örülnék!
10/21 anonim válasza:
Kisfiú. Már van egy fiam, de nagyon szerettük volna ha a második is kisfiú. Hát kislány lesz, legalábbis egyelőre úgy néz ki, persze neki is nagyon örülünk és szeretetben várjuk. És a neme helyett az egészsége miatt aggódom, sokat voltam beteg az első 4 hónapban :(. A sors fintora, hogy amikor fiúval voltam terhes, a fiú névvel voltunk bajban, most hogy lány, a lánnyal (amit akkor adtunk volna, már nem adnánk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!