Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem sok D vitamin ez? Tápszer-...

Nem sok D vitamin ez? Tápszer-anyatej-Vigantol

Figyelt kérdés
4 hónapos a kisbabám, anyatej mellé tápszert is kap. Én szedek Elevitet, amiben ugye van D vitamin, a tápszerben is és napi egy csepp Vigantolt is kap. A védőnő nem tudott ezzel kapcsolatban okosat mondani, háziorvosunk komolytalan, gyerekorvos nincs. Valakinél volt hasonló eset vagy tudtok valami okosat mondani?

2012. nov. 29. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem sok,mert minden tápszeres baba ugyan úgy kapja a Vigantolt,mint az anyatejes,+feltételezem,h szoptatás alatt a legtöbben szedünk vitamint,az enyémnek 4 hósan már napi 2 csepp volt az adagja.
2012. nov. 29. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én Gravidát szedtem a szoptatás alatt, de kevés volt a tejem és kellett pótlásként tápszer is! Ennek ellenére kellett adnom ugyanúgy a napi 1 csepp Vigantolt is!
2012. nov. 29. 08:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Megnyugodtam. Eddig akkora dilemma volt ez, de látom nem kell erre annyira rágörcsölni.Köszi még egyszer.
2012. nov. 29. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Kell a napi 1 csepp Vigantol. Kisfiam 3 éves,adom neki a Béres actival kid-et,amiben van D vit., mégis kell mellé a napi 1 csepp Vigantol is.
2012. nov. 29. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem sok. Az legújabb kutatások pedig kimutatták azt is, hogy az RDA-ban szereplő mennyiségnél jóval többet kéne bevinni a szervezetünkbe.
2012. nov. 29. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!