11 hónapos anyatejes babátok mennyit eszik és hányszor szopik egy nap?
7-szer
ébredéskor tej
08:30 - reggeli - nagyon keveset eszik, kenyér, felvágott
10:30 - tízórai - egy üveg gyümölcs
11:00-13:30 csucsu
13:30 - ebéd, általában leves, grízgombóc, májgaluska, nokedli - imádja
05:30 - uzsonna - puding, vagy valami desszert
18:30 - tej
19:45 - vacsora - főtt étel, általában második
most 15 hós, de kb. 13 hósan állt át erre.
Remélem segített valamennyit.
Koszi, hogy irtal :) Hat nalunk az eves katasztrofalis. Most epp melyponton vagyok mert ma szinte semmit nem evett, csak szopizni akart. De vannak napok amikor eszik 100 gramm gyumolcsot delelott, ebedre meg vacsorara 100-150 gramm fozeleket, vagy csipeget a tanyerunkrol egy kis kenyeret, joghurtot, tejfeles turot de mindig csak keveset. Korabban szerette a sajtot de ma mar azt is kikopi. Ma probaltam adni neki egy kis halat meg tojasrantottat, kikopte.
Szeretnem elvalasztani de ez igy nem fog egyhamar menni. Nagyon rendszertelenul eszik. Olvasom mas forumokon hogy a babaik kivanjak a kajat es szeretnek enni, de az en fiam inkabb cicizik. Ejjelente is 2-3szor felkel, szopik kicsit aztan visszaalszik. Valamit nagyon rosszul csinalok. Probaltam mar megvonni tole a cicit, es fott etelt kinaltam neki, de csak siras lett belole, es nyulkal a bluzom alatt. Lehet a foga miatt van, de hat ezt jo ideig ra lehet majd huzni, hisz meg csak 4 foga van kint. Amugy jo kedelyu baba, mosolygos, allandoan jon-megy, jatszik, oldalazik, kezenfogva jarkal, szoval minden ok vele, csak ez az eves kiborit neha. A napirendunk is eleg fura, lehet valtoztatni kene rajta, adjatok tanacsot.
- 6:00: rovid szopi es alvas 7:30-ig
- 8:00: reggeli, csipegetes kenyerbol, joghurtbol, gabonapehelybol
- 11:00: szopi, masfel ora alvas,
- 13:00: csipegetes fozelekbol
- 17:00: szopi, egy ora alvas,
- 18:30: csipegetes
- 20:00: furdetes
- 22:00: szopi, alvas
Termeszetesen elobb rendes kajaval kinalom, csak azutan jon a szopi, ha mar nagyon ehes...Probaltam mar bebi kajat is adni neki, nagy nehezen "belekanalaztam " de azt sem adhatom neki mindig, nem akarom bolti kajara szoktatni, plane mert nagyon pepes, utana irto nehez lenne darabos kajara szoktatni mint tortkrumpli vagy rizs..szerintem.
Aaaah sokat irtam...Van meg valaki akinek hasonlo problemaja van? Mit csinaljak maskepp? SOS
első vagyok
nálunk a fogzás idején, volt olyan nap, hogy csak kétszer evett tápot.
8 foga jött egyszerre, most van neki 12.
Kb. 14 hósan változott a helyzet az evéssel, de mai napig vannak nehezebb napok.
8 hósan kezdődött a fogzás, azóta egy éjszakát sem aludt át. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!