Mit tegyek a babám abszolút nem hajlandó az ágyában aludni?
Múlt héten született a babám,és abszolút nem hajlandó külön aludni,a kórházban sem maradt meg a kiságyban,tegnap pedig néhány percig bírta a saját ágyában. A kórházban nagyon kényelmetlen volt vele egy ágyban,mert féltem leesik,vagy összenyomom,de olyan kellemetlen volt,hogy az én babám egész éjjel ordít,míg a másiké nyugodtan alszik az ágyában.Többször próbáltam,de aztán mindig ki kellett vennem.épp,hogy wcre ki tudtam menni.kérdeztem ott,azt mondták,hogy még nagyon pici,meg fiú,de érdemi tanácsot nem tudtak adni.
azt nem értem,hogy van,hogy édesdeden aludt az ágyban,és nem is voltam ott,mivel másabb nagy ágyban egyedül aludni,mint kicsiben?
A legjobban persze úgy szeret aludni,ha a mellkasomon van..
én parázom túl,és ez csak azért van így,mert néhány napos,vagy már kezdem is elrontani?nem szeretném,hogy több évesen is csak velem aludjon,vagy vkivel,ja,mert persze az apjánál is elalszik
A lányom is ilyen. Neki testközelség kell, illetve anya. A nagyágyon ott érzi az illatot, még ha ki is mész. Az én lányomnak ez se elég: ha kimegyek, 5 percen belül ébred, igazi kismajom. Nagyon nehéz volt elfogadnom, de most már megbékéltem.
Nálunk a megoldás a kendő volt (de lehet más hordozóeszköz is (close, bondolino)), éjszaka meg mellettem van. Nincs sírás, nyugodt boldog baba.
4 hónaposan forgott, 5 hónaposan ült, azóta látványosan kevesebbet kell rajtam lennie.
Ne felejtsd el, hogy 9 hónapig nonstop veled volt, akkor rontottad el, ha ezt lehet annak nevezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!