Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatás befejeztével megindu...

Szoptatás befejeztével megindul a fogyás?

Figyelt kérdés
Sajnos a terhesség alatt is híztam 18 kg-t, és a szoptatás alatt is jött fel rám néhány kg, nem akarok semmilyen fogyókúrát elkezdeni, abban bízom, hogy ha már nem szoptatok (szeretnék minél tovább), akkor majd beindul, persze teszek is majd érte. Bíztató sikertörténeteket várok!

2012. nov. 28. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok.azt elfelejtettem hogy 173 kiló vagyok.nekem még ehhez a 60 kiló is sok.hiába én addig nem nyugszok míg nem lesz újra kocka hasam!
2012. nov. 28. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Én az első babámmal 58kg voltam.

15kg-ot híztam,ami nagyon lassan ment csak le vagyis rajtam maradt azért egy jó pár pedig szoptattam végig ami állítólag fogyaszt,de nálam mégsem!! Igaz semmit nem tettem érte,meg mozogtam mert egy porcikám sem kívánt és nem is figyeltem az étkezésre.

1éves szülinapján még mindig 64kg voltam ami nekem nagyon sok mert előtte 56-58kg voltam. Közben megfogant a kistesó,akivel szintén 10-12kg-ot híztam, és eldöntöttem,hogy sokkal jobban fogok figyelni ha már nem szoptatok! Most márciusban töltötte az 1évet én meg ott álltam úszógumival a hasamon és vastag zsíros combbal. Elegem lett belőle. Eldöntöttem,hogy valamit kell változtatni a siker érdekében. A szopizást nem hagyta abba a kicsi fiam(most is szopizik 20hós),de nem volt több kifogás! Elkezdtem járni tornázni. Alapból gyűlölöm az ugri-bugri dolgokat,de találtam egy fantasztikus mozgást: BEAUTYROBIC a neve.

Annyira szuper!!! Lassú mozgások vannak benne(tudom követni),szuper zene,has,derék,csípőre megy a mozgás elsősorban. Olyan jóga és aerobik keveréke.

Budapesten van a Jászai térnél a Roxy studióba.

Szóval ezt csináltam pár hónapig,májustól-augusztusig heti 2x. Akkor önbizalmat adott!! Igazi nőcis mozgások vannak benne!! Imádom!! Most 57kg vagyok. Igaz egy jó darabig tartottam azt,hogy este 6után/edzés után nem eszek semmit csak joghurtot zabpehellyel(nem a cukrosat).+gyümölcs

Ennyi nem volt nagy áldozat!!

És működik!!

Tényleg jó szívvel,minden anyukának csak ajánlani tudom,mert én vissza kaptam önmagam!!Persze a párom is örül,hogy már nem kismama polókba járok,mert utáltam a hasamat... :)

2012. nov. 28. 20:43
 13/15 Babeli Zurzavar ***** válasza:

eleinte abban remenykedtem majd a szoptatas utan,most abban hogy ha majd el kezd jarni/szaladni.

heti 2 torna itthon es 2 alkalom hypoxi edzes... egyelore semmi... a kovetkezo lepcso a nem eves...:-):-):-)

2012. nov. 29. 01:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 9 hónapig szoptattam, amikor abbahagytam lementek rólam a kilók. Visszaálltam eredeti súlyomra kb. 1 hónap alatt. Ez persze nem kizárólag a szopi abbahagyása miatt volt, csak akkor már nem kellett odafigyelnem, hogy mit eszem, ha egész nap csak 3 joghurt volt, akkor annyi. Nyugodt szívvel sportoltam, nem féltem, hogy sok méreganyag kerül a tejembe. Minden fejben dől el. Én akkor eldöntöttem, hogy ideje lefogyni, már nem kell raktározni, és sikerült...
2012. nov. 29. 10:16
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak, ez bíztató. Megvárom a szoptatás végét és én is nekilátok, remélem, hogy a hormonális változások is segítenek majd, mert amúgy sajnos nagyon hajlamos vagyok a hízásra, az a típus, aki már csak az édesség gondolatától is hízik... :)
2012. nov. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!