Szoptatás befejeztével megindul a fogyás?
Nem, attól nem indul meg, hogy nem szoptatsz...
Én is bíztam benne, de csoda nincs. Így én diétáztam, plusz hasizmoztam is, hogy legalább ne úgy nézzek ki, mint aki 6 hós terhes.
Mindkét baba után...
Bocsi, tudom, biztatást vártál, de én a saját tapasztalatomat tudtam csak leírni.
20 kilót szedtem fel a terhességem alatt, szülés után lement belőle 10 kiló, ma már majdnem 3 éves a lányom és még mindig rajtam van a 10 kiló.
Nem hízok, nem fogyok maradok 58 kiló, ha csak nem kezdek el fogyózni.
Nem!Atttól mert abbahagyodaszopit nem fogsz fogyni!
Viszontén 21 kilót hztam terhesen, és utána is a szopielején...
14 hós voltalányom mikor egészségesen kezdtemkajálni, ésminden naptornáztam fél órát!17 kilót fogytam!pont annyi lettem mint aterhesség előtt!A lányomvégig szopott!
Azóta folyamatos szopimelett megszületett a második lányunk, ugyanannyit híztam, viszont vele (a két gyerekegyszerre szopiztatásamiatt) 2 hetes koráramár ugyanannyi voltam mint a terhesség előtt!
szóval ha egészségesenmkajálnál,akkor aszopival lenne a legegyszerűbb fogyni!
A szopi alatt amúgyis a változatos egészséges étrendreillik odafigyelni (sok hús zöldség és gyümölcs) valamint arezgetegfolyadék, lehetőleg víz!emellett tuti a fogyás!
3 éves és féléves csajok anyuja
2-es vagyok!
Én mindig 47-48 kiló voltam, most meg egy gyerek után 10 kilóval több.
Furcsa nekem hogy látom hogy a hasamon van egy jó nagy úszógumi, és a csípőm nagyon megszélesedett.
Ki kell cserélnem az egész ruhatáram, na és el kell magam fogadnom ilyennek az a legnehezebb.:)
Azért mert nem szoptatsz, nem fogsz fogyni!
Akkor fogysz, ha drasztikusan elkezdessz fogyózni, csak minimálisat eszel, heti 2-3 alkalommal sportolsz.
Nekem így sikerült
Érdekes ez az emberi szervezet. Én a terhességet 172cm-rel és 101kilóval kezdtem. A terhesség alatt lefogytam 5kilót , mindössze ezt szedtem vissza a végéig.
Megszültem, a kórházból -13 kilóval kevesebbel jöttem haza. 88 kiló voltam. Csak szoptatok, a gyerekem 2 hónapos, most 81 kiló vagyok. Rólam olvadnak a kilók, leszív a gyerekem.
Ezzel azt akartam mondani, hogy annak idején mondta a védönőm h 2 féle nő van. Aki hízik a terhesség alatt és van aki fogy. De a szoptatás befejezte után is, mert h akkor megint felborul a hormonháztartás. Lehet h Én akkor fogok hízni.
Ne aggódj, sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!