Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatás befejeztével megindu...

Szoptatás befejeztével megindul a fogyás?

Figyelt kérdés
Sajnos a terhesség alatt is híztam 18 kg-t, és a szoptatás alatt is jött fel rám néhány kg, nem akarok semmilyen fogyókúrát elkezdeni, abban bízom, hogy ha már nem szoptatok (szeretnék minél tovább), akkor majd beindul, persze teszek is majd érte. Bíztató sikertörténeteket várok!

2012. nov. 28. 16:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, attól nem indul meg, hogy nem szoptatsz...

Én is bíztam benne, de csoda nincs. Így én diétáztam, plusz hasizmoztam is, hogy legalább ne úgy nézzek ki, mint aki 6 hós terhes.

Mindkét baba után...

Bocsi, tudom, biztatást vártál, de én a saját tapasztalatomat tudtam csak leírni.

2012. nov. 28. 16:44
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

20 kilót szedtem fel a terhességem alatt, szülés után lement belőle 10 kiló, ma már majdnem 3 éves a lányom és még mindig rajtam van a 10 kiló.

Nem hízok, nem fogyok maradok 58 kiló, ha csak nem kezdek el fogyózni.

2012. nov. 28. 16:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezt írtam, hogy utána én is szeretnék fogyózni, most ha kevesebbet eszem, kevesebb a tejem, ezért nem akarok. Tehát, Neked utána beindult a diétától? Könnyen ment?
2012. nov. 28. 16:47
 4/15 A kérdező kommentje:
16:46-nak: én valamikor gyerekkoromban lehettem 58 kg. :) 173 cm vagyok és az álomsúly 72-73 kg. Most 25 kg van rajtam ehhez képest.
2012. nov. 28. 16:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem!Atttól mert abbahagyodaszopit nem fogsz fogyni!

Viszontén 21 kilót hztam terhesen, és utána is a szopielején...

14 hós voltalányom mikor egészségesen kezdtemkajálni, ésminden naptornáztam fél órát!17 kilót fogytam!pont annyi lettem mint aterhesség előtt!A lányomvégig szopott!

Azóta folyamatos szopimelett megszületett a második lányunk, ugyanannyit híztam, viszont vele (a két gyerekegyszerre szopiztatásamiatt) 2 hetes koráramár ugyanannyi voltam mint a terhesség előtt!

szóval ha egészségesenmkajálnál,akkor aszopival lenne a legegyszerűbb fogyni!

A szopi alatt amúgyis a változatos egészséges étrendreillik odafigyelni (sok hús zöldség és gyümölcs) valamint arezgetegfolyadék, lehetőleg víz!emellett tuti a fogyás!

3 éves és féléves csajok anyuja

2012. nov. 28. 16:50
 6/15 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Én mindig 47-48 kiló voltam, most meg egy gyerek után 10 kilóval több.

Furcsa nekem hogy látom hogy a hasamon van egy jó nagy úszógumi, és a csípőm nagyon megszélesedett.

Ki kell cserélnem az egész ruhatáram, na és el kell magam fogadnom ilyennek az a legnehezebb.:)

2012. nov. 28. 16:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Azért mert nem szoptatsz, nem fogsz fogyni!

Akkor fogysz, ha drasztikusan elkezdessz fogyózni, csak minimálisat eszel, heti 2-3 alkalommal sportolsz.

Nekem így sikerült

2012. nov. 28. 17:20
 8/15 A kérdező kommentje:
utolsónak: kicsit bővebben leírod? Mennyi idő alatt fogytál mennyit? Köszönöm!
2012. nov. 28. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Érdekes ez az emberi szervezet. Én a terhességet 172cm-rel és 101kilóval kezdtem. A terhesség alatt lefogytam 5kilót , mindössze ezt szedtem vissza a végéig.

Megszültem, a kórházból -13 kilóval kevesebbel jöttem haza. 88 kiló voltam. Csak szoptatok, a gyerekem 2 hónapos, most 81 kiló vagyok. Rólam olvadnak a kilók, leszív a gyerekem.

Ezzel azt akartam mondani, hogy annak idején mondta a védönőm h 2 féle nő van. Aki hízik a terhesség alatt és van aki fogy. De a szoptatás befejezte után is, mert h akkor megint felborul a hormonháztartás. Lehet h Én akkor fogok hízni.

Ne aggódj, sok sikert kívánok!

2012. nov. 28. 18:06
 10/15 anonim ***** válasza:
26 kilót híztam terhesség alatt,5 hónapja szültem.lement már 22,így most 60 kiló vagyok,még mindig rengeteg tejem van.update-ben hiszek,terhesség előtt is így fogytam csak hanyagoltam amíg babát vártam.a mozgás is fontos,de legfontosabb az egészséges táplálkozás.
2012. nov. 28. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!