Ti szoktatok a babátok szájára puszit adni?
2 hetes a babám és nem.
persze adódott már hogy épp a szája sarkába sikeredett de igyekszem a pofijára adni,
istenem de megtudnám pedig zabálni :)))
igen,és én is szájra puszilom a szüleim mai napig...
Mi így szoktuk meg,nekem ez a normális.
Fúj, nem, nekem ez visszataszító.
Persze ha véletlenül oda sikerül, nem csinálok ügyet belőle.
Régebben Angliában dolgoztam au-pairként, ott az anyuka a 9 éves fiától minden reggel szájrapuszival köszönt el!!
Lehet, hogy emiatt a nagy ellenkezés bennem, de ezt akkor eléggé megdöbbentő és gusztustalan volt látnom minden nap.
12-es vagyok
köszi a lepontozást!
Egy eldöntendő kérdésre írtam egy konkrét választ,mi volt a haszontalan benne???
Néha, mikor hogy esik jól. Nem gondolom, hogy bármi aberráltság lenne benne. Ő is szokott oda adni.
Unokahugim pl rendszeresen szájra puszit ad. Most akkor fordítsam el a fejem, mondjam neki, hogy ez gusztustalan?
most komolyan: hogy a francba jon ide barmifele kisebbseg???!!!! Jezusom, emberek!!!!
a kerdesre a valaszom, hogy direkt nem, de ha ugy alakul nem csapok sem a magam sem a fiam szajara!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!