Mivel jön ki a beszáradt répafolt?
Figyelt kérdés
már áztattam mosószerbe, dörzsöltem vanish szappannal, de semmi.2009. aug. 17. 20:07
1/3 anonim válasza:
ecetes olló:) Eggyüttérzek veled.Még én sem tudom.Anyukám szerint főzzem ki.Bár nálunk még csak az előke olyan,azt kihajítom ha már nagyon csúnya.
2/3 anonim válasza:
Ha nem színes, próbáld meg Domestos fehérítővel. Esetleg VAnish Oxi Action. Illetve rögtön hideg vízzel kell mosószappannal dörzsölni.
3/3 anonim válasza:
Ha világos a színe,sima kék fehér clorox.
Benedvesítem a ruhát, kis stampós pohárba öntök cloroxot,s fülpucolót mártok bele, azzal viszem fel a foltra, 1-2 percet hagyom állni, s már ki is jött! Gyorsan kiöblítem s mehet a többivel a gépbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!