Beszáradt teszten látszik a teszt vonal helye?
Szia!
Én ugyan így voltam ma, de nekem olyan színű mint a controll csík, de nekem is később jelent meg. most, hogy tök száraz, még mindíg van színe. De én sem merem beleélni magam. :( Pár nap múlva teszt...
16.29-es vagyok. Valóban azt írják, hogy x időn túl nem értékelhető, ma viszont azt olvastam az egyik oldalon, amit egy doktornő írt, hogy bizony korai terhesség esetén alacsony hcg szintnél, órák múlva mutat a teszt eredmény. Ahogy fogalmazott: sok olyan kismamát ismer aki a kukából kereste elő a tesztet, és az pozitív volt. Akkor hogy is van ez?
Nekem még soha nem volt így hogy órákkal később mutasson eredményt. Ha kiszáradt akkor max sárga lett, és semmi nem volt rajta. Én sem értem, de a tegnapi ugyan ilyen márkájú tesztemen semmi nincs. Akkor mégis csak lehet ott valami?? De már nem töröm rajta a fejem, pár nap, és kiderül. Sok sikert mindenkinek. Ha azt mondod sárgás, az valóban inkább negatív, mert olyan már nekem is volt, sajna. De remélem tévedek, hisz nem látom a tesztedet. Szorítok nagyon, és tök jó fej a párod,hogy ilyeneket néz! Gratula hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!