7 hónapos lesz a kislányom és az elmúlt hónapban csak 80 grammot hízott. Nagy gond ez?
Délelőtt eszik gyümölcsöt, délben főzeléket, vacsira zabpépet. Reggeli, uzsonna, lefekvés előtt szopizik és éjjel is 3x kel szopizni. A védőnő csak jövő héten tud fogadni.
A jókedvével nincsen gond.
Hmm. Akkor Neki elég ennyi, úgy tűnik :)
Ne aggódj, azt mondják evés közben jön meg az étvágy ;)
8-as vagyok
Nekem sem túl nagy étkű a fiam,
ha csak 150gramm kaját adok neki, akkor eszik egy nap háromszor, reggel-este 210ml tápit kap.
De ha 200grammot adok, akkor uzsonnára már nem bír többet enni. A 200 úgy megy le, hogy az utolsó 3kanálnál már csak fogolódik, löki ki a nyelvével... szó szerint tömködni kell.
Már mindenféle módon és mennyiségben próbáltam én is etetni! :)
Mivel sokáig bukós volt- lehet a sok kaja miatt - sokáig mérni kellett az ételadagját, nagyon rászoktam- azaz rutinná vált. MIndig megmérem, amit adok neki.
:))
De ezt lezsámítva azért nincs rossz súlyban, 10hósan 8kg alatt van picivel. És nagyon aranyos, kúszik-mászik, egész éjjel alszik már 5hetes korától, kiegyensúlyozott aranyos kisbabuci. Ez a fontos- ugyhogy a súlya miatt már nem is aggódok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!