Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól adtatok a...

Hány hónapos kortól adtatok a babátoknak mást is enni tejen vagy tápon kívül?

Figyelt kérdés
pépet,vagy grízt,stb???
2012. nov. 27. 12:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
6 hónapig csak anyatejet kapott, utána kezdtük a zöldségeket, gyümölcsöket. Pépeket kb. 8 hónapos korától kapott.
2012. nov. 27. 12:19
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
8 hónaposan, anyatejes gyereknek, akkor fogadta el.
2012. nov. 27. 12:20
 3/14 A kérdező kommentje:
De kostolgattattátok vele az ízeket előbb is?
2012. nov. 27. 12:24
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
3,5hónaposan már kapott zöldség gyümölcs püréket,kb 7hónaposan evett először pépet grízt.
2012. nov. 27. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
5 és fél. akkor kezdtem kóstoltatni. kb.egy hétig semmit nem akart megenni, aztán hirtelen kedvet kapott
2012. nov. 27. 12:26
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem, semmi hajlandóságot nem mutatott:). Úgyhogy mikor 8 hónapos lett, akkor már puhára főtt darabos ennivalót kapott, azt kóstolta.
2012. nov. 27. 12:29
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
6hosan, addig anyaatejes volt, tejpep csak 9hosan, grizt most egy evesen kapott
2012. nov. 27. 13:01
 8/14 anonim ***** válasza:
5,5 hónaposan, tejpépet. Addig csak anyatejes volt.
2012. nov. 27. 13:02
 9/14 anonim ***** válasza:
4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást! Gyümölcsökkel, tejpéppel. 1hónap altt kiváltottam 1 étkezést, utána rá 1 hóra még 1-et! 6hósan már reggeli tejpépet kapott, tízóraira gyümölcsöt, ebéd, főzelék, uzsonna tápszer, vacsi tápszer! 7hósan már reggeli tejpép, tízórai nagyon kevés tápszer, ebéd főzelék, uzsi gyümölcs, vagy túró+gyümölcs, vagy gyümölcs és keksz, vacsi előtt 1-1,5 órával kapott az én vacsimból már, vagy alma, vagy bármi, amit a kezemből kicsit eszegethetett (nem túl nagy mennyiség) vacsi tápszer. Most 9 hós, mindent eszik, természetesen a káros dolgokat és édességeket maximálisan kerülöm! :) Üdv!
2012. nov. 27. 13:11
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

Mindjárt gondoltam hogy le leszek pontozva!!!

Nem passzióból etettem a gyerekem már 3,5hósan tápon kívül mással is,hanem orvosi javaslatra!

De ezt a sok "szuper anyukának" nehéz feldolgozni.....:(

A lányom azon kívül hogy 5kg született és császármetszéssel,csak 2hónapig tudtam szoptatni azt is nagy szenvedések árán. Alig volt tejem,és soha nem lakott jól. Erősen refluxos is volt,ezért a tápszer mellett elkezdtem hozzátáplálni.

4-es vagyok.

2012. nov. 27. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!