9-10 hónapos babátoknak mit hoz a Jézuska?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 14:35
1/10 anonim válasza:
1 nagy babzsákot veszünk neki és valami fejlesztő játékot! Karácsonykor lesz majdnem 10hós! :) Nektek kedves kérdező?
2/10 anonim válasza:
Nálunk 11 hónapos kislánynak építőkockát, kirakós kockákat vettünk eddig. Egyik félről a nagyszülőktől szánkót kap, másik félről pedig xilofont ígértek neki (a zenés, hangos dolgoknak nem igazán örülünk, ezt meg is mondtuk, úgyhogy remélem ez még változik). Sógoréktól játszósátrat kap. Eddig ennyiről tudunk, a család többi tagja meglepetést hoz.
3/10 anonim válasza:
FP sütisbödönt, és egymásba rakható játékot (egy rúd és arra lehet rárakni az alakzatokat meg zenél...) Pont 9 hónapos lesz.
4/10 anonim válasza:
FP krokodil, másfél éves még mindig játszik vele.De 8 hónapos volt akkor és lekötötte egyből.
5/10 anonim válasza:
FP járássegítőt (mert már áll és lépeget oldalazva).Kereszt szüleitől sütifaló mézesbödönt. :)
6/10 anonim válasza:
5ös vagyok 9 hónapos lesz karikor.
7/10 anonim válasza:
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de 2-es válaszolótól kérdezném, hogy hol vesztek szánkót? Én sehol nem találok ilyen piciknek valót. Az én lányom 10 hónapos lesz karácsonykor.
8/10 anonim válasza:
Kedves utolsó!5ös vagyok és én játékboltban láttam ilyen háttámlás szánkót. Mi is akarunk majd venni..:)
9/10 anonim válasza:
Köszi, akkor még nézelődöm, mert eddig nem láttam sehol. Ha tudsz konkrét helyet, akol kapni, légyszi írd meg! Köszi még eygszer!
10/10 anonim válasza:
Én miskolci vagyok és itt a Dzsungel játékboltban láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!