Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nem hízott túl...

Szerintetek nem hízott túl sokat az 1 hónapos babám?

Figyelt kérdés

2910 grammal született 37.hétre.

Kórházból 2630grammal hoztuk haza.

Holnap lesz 1 hónapos és már 3745gramm.

Napi 6x-7x eszik kb.

Van hogy 110grammot van hogy 80-at.

Mielőtt bárki megszólna azért kérdeztem, mert a védőnőm szerint túletetem (anyatejet kap napi 1x este kap tápszert mert kevés a tejem) a fiamat és 1 hónap alatt fél kilót kéne híznia azaz átlagos.

Tényleg így van? :O

Akkor adok neki enni amikor éhes 3-4 óránként eszik.

2012. nov. 27. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szeintem ha tuleteted annak jelei is vannak!

Pl. többször bukik, több kaki, nyűgösebb,

Nekem is azt mondta az okos dokinő hogy hülyére van etetve ,na hát 2 hós ,első oltásra vittük és 1300 gr hízott, és azt mondták huu szép.

Nem mondták hogy sok, viszont 3 hós oltáson meg csak 400 gr hízott és ott ájuldoztak hogy ur isten most mi lesz!!

JA és nekem a lányom az első hónapban 3 óránként ,majd 1 hónap után 4 óránként evett ,eszik mert most is csak most 5 x 180 ml eszik a drágám!!

Tök jól hízott ,majd a köv hónapban lehet nem fog ennyit hízni ,nyugi!!

Boldog babázást üdv egy 4 éves és egy 4 hós babuci anyucija

2012. nov. 27. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
A fiam az első két hónapban több, mint 1 kg-ot hízott havonta, pedig nagy súllyal született (4700 g), 2 hónaposan 6900 g volt. :)) A dokinénink egy szóval sem mondta, hogy sokat hízott. Később lelassult a hízása.
2012. nov. 27. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Lányom 3400el született,4nap mulva hoztuk haza 3260al,ehhez képest 3hétre rá volt 4260.Most csütörtökön lesz 8hetes,tegnap volt 5000.Ő este 7től reggel 7ig alszik,de legalábbis 3-4ig mindenképpen.Napközben eszik tejcsit 4-6x este tápot(nekem semmi tejem nincs,állomásról van neki tej).Ő 160ml-t eszik.1hónaposan is 120at evett.4óránként eszik,ha tápot kap,ha tejet akkor 2.
2012. nov. 27. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Jól fejlődik, nem hízott sokat, pont jó.

Nekem az egyik gyerekem nagy súllyal született 3,8kg, ő keveset hízott, a kicsi meg 2,6-tal ő nagyon sokat hízott. 1hósan 3450gramm volt. A kicsiknek többet is kell hízni, hogy behozzák a lemaradást! :)

Viccet félretéve, teljesen jól alakul a babád súlya, nincs min aggódnod.

2012. nov. 27. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!