Milyen cipőt, otthoni papucsot ajánlanátok 2 éves lúdtalpas fiamnak?
Első leírta: Salus vagy Szamos supinált szandál.
Húgom kislányának is elég csúnya a lába, 3 éves és amióta járni tud, Salus szandálban van otthon.
A D.D. Step tudomásom szerint nem szupinált, attól nem is lehet elvárni semmilyen hatást.
Szerintem télre nem kell speciális lábbeli, annyit nem lesz kint. Majd tavasszal, nyáron lesz aktuális a szupinált félcipő, szandál.
Bp-i vagy? Ha igen, akkor tudok két gyerekcipőboltot, ahol árulnak ilyen szandikat, és az eladók is jól tájékozottak, hasznos tanácsokat tudnak adni.
Első válaszoló vagyok.
Kislányom most 2,5 éves, nagyjából egy éve hord szupinált szandált. Nyáron kint is ilyen volt, meg benti is. Volt 2 pár szandálja. Októberben elkezdte a bölcsit, egyiket bevittük a bölcsibe benti cipőnek, a másik kicsi lett, ezért vettünk itthonra egy újat. Mindkettő Salus márkájú, ez vált be, szépen tartja a lábát.
Pont most néztem megint, hogy az egyik lába már nagyon szép,szerintem már egyáltalán nem dől be a bokája, a másik is sokat javult:)Egy év alatt szinte tökéletes lett, de ehhez hordani kell a szandált, ha tetszik, ha nem. Hamar megszokta, nincs tiltakozás ellene.
Kintre már nem vettem szupináltat, elég amennyit itthon és a bölcsiben van a szandáljában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!