Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cipőt, otthoni papucsot...

Milyen cipőt, otthoni papucsot ajánlanátok 2 éves lúdtalpas fiamnak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Salus vagy szupinált szandált, papucsot semmiképp, mert az egy 2 éves lábán egy percig nem marad meg.
2012. nov. 27. 10:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor itthon mibe járassam?
2012. nov. 27. 10:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért járatnád cipőben, mert hideg a padló? Akkor én is a szupinált szandálra szavazok.
2012. nov. 27. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Első leírta: Salus vagy Szamos supinált szandál.

Húgom kislányának is elég csúnya a lába, 3 éves és amióta járni tud, Salus szandálban van otthon.

2012. nov. 27. 10:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért is,meg igazából amiatt is,mert a múltkor láttam egy műsorba,hogy nem igazán jó a lúdtalpasoknak mezítláb járni egyenes felületen.
2012. nov. 27. 10:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Jaj,látom,bocsi én csak a márkára lettem egyből figyelmes.És kinti,téli bakancsot milyet vegyek?Vettünk egy d.d.step csizmát,de hát nem sok hatását látom.
2012. nov. 27. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:

A D.D. Step tudomásom szerint nem szupinált, attól nem is lehet elvárni semmilyen hatást.

Szerintem télre nem kell speciális lábbeli, annyit nem lesz kint. Majd tavasszal, nyáron lesz aktuális a szupinált félcipő, szandál.

Bp-i vagy? Ha igen, akkor tudok két gyerekcipőboltot, ahol árulnak ilyen szandikat, és az eladók is jól tájékozottak, hasznos tanácsokat tudnak adni.

2012. nov. 27. 11:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kedves vagy,de Hajdú-Biharban lakunk.
2012. nov. 27. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Kislányom most 2,5 éves, nagyjából egy éve hord szupinált szandált. Nyáron kint is ilyen volt, meg benti is. Volt 2 pár szandálja. Októberben elkezdte a bölcsit, egyiket bevittük a bölcsibe benti cipőnek, a másik kicsi lett, ezért vettünk itthonra egy újat. Mindkettő Salus márkájú, ez vált be, szépen tartja a lábát.

Pont most néztem megint, hogy az egyik lába már nagyon szép,szerintem már egyáltalán nem dől be a bokája, a másik is sokat javult:)Egy év alatt szinte tökéletes lett, de ehhez hordani kell a szandált, ha tetszik, ha nem. Hamar megszokta, nincs tiltakozás ellene.

Kintre már nem vettem szupináltat, elég amennyit itthon és a bölcsiben van a szandáljában.

2012. nov. 27. 11:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,tanácsokat.Szerintem mi isgyorsan be fogunk szerezni egy szandit.Köszönöm.
2012. nov. 27. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!