Szülés után mikorra tudtátok leadni a felesleges kilókat?
Mennyit hiztatok?
Tornáztatok vagy magátol lementek a kilók?
Nekem sürgősségi császárom volt,szoptatni is csak 6hétig szoptattam.Nehezen adom le a felesleget.
2 év kellett hozzá. Nem sportoltam, nem fogyókúráztam. Csak sétáltam a gyerekkel, később rohangáltam utána.
(53-mal kezdtem, szoptatással jöttek fel a + kilók, akkor 73 körül voltam.)
Szerintem ez alkati dolog. Van aki ha megfeszül se tudja leadni, mert átrendeződik a szervezete, és van, aki semmit se tesz érte és úgy is lemegy neki pikk-pakk.
A lányom születése után kb 3 hónap alatt nagyjából visszaálltam a régi súlyomra (mondjuk alig híztam), aztán amikortól nem szopott, hirtelen felugrott két kilo és ezzel a plusszal kezdtem a tesóvárást, vele híztam kb 8 kilót. Nagyjából fél éves volt a kicsi, mikor kb-ra a régi súlyomnál lettem megint. De pl a csipőm szélesebb lett egy nadrágmérettel, mert szétcsúsztak a csontok, illetve nem is tudom, plötyibb lettem itt-ott pl mellem meg a hasam.
Nem tornáztam (csak intimtornát :D), lehet, hogy kéne valamit komolyabban de mostmár 4 és 2,5 évesek a kölkök, szülések előtti súlyomnál vagyok két éve (a fentebbi kitételektől eltekintve a régi vagyok kb). annyira nem vagyok elégedetlen a külsőmmel, hogy strapáljam magam érte :)
Szia. Ahogyan azt az elottem valaszolo is irta, ez nagyon alkati dolog.
En pl. 58kg voltam amikor teherbe estem, 68kg-mal mentem szulni. Szoptattam 2 honapig, es megis lefogytam pedig nem csinaltam semmit, es odafigyeltem a szoptatas miatt arra hogy mit eszek, es hogy tartalmas legyen. En sajnos drasztikusan lefogytam aminek viszont nem orultem, mert meg a szules elotti ruhaimbol is kifogytam. Kisfiam most 8 honapos, de mar jo par honapja csak fogyok-fogyok. Jelenleg 48kg-ra fogytam le. Amikor kisfiam 2 honapos volt, mar a regi sulyom megvolt, es azota csak jonnek lefele. En mar hizo kuran vagyok, mert mar annyira drasztikusan latszik a fogyasom hogy kint vannak a bordaim, es a szegycsontom is latszik.
En csak azt tudom neked tanacsolni hogy legy boldog, es a kilok majd lejonnek. Ne aggodj a sulyod miatt. Tornazni is tornazhatsz ha van ra energiad, de en csak azt tudom javasolni hogy ha olyan az alkatod ugy is lejonnek majd a kilok ha viszont nem akkor ugy is megmarad.
8 hónapos koráig szoptattam, akkor lefogytam 70re. Szülni 78-al mentem. Tudom, hogy lehet szoptatás alatt is diétázni meg tornázni, de nem akartam kockáztatni, amúgy sem volt sok tejem.
Azóta tornázok, figyelek az étkezésemre és most 75 vagyok :-) Ki érti ezt??
Most belekezdtem egy durva diétába, hátha az segít.
50 kilóval lettem terhes, szülés után két héttel már csak 53 kiló voltam, senki meg nem mondta volna hogy szültem. Igaz, az a 3 kiló leginkább a hasamon volt, de még így sem vészes.
Nem tornáztam, de terhességi diabéteszem volt és diétáznom kellett, emiatt várható volt hogy nem fogok elhízni.
86kilóval mentem szülni(szintén császár),lányom másfél éves és 64vagyok,(68-cal kezdtem a terhességet)még szoptatok.(kórházból ki 72-vel jöttem,majd 8hónap alatt 80lettem,ekkor kezdtem életmódváltásba...)
Én nem vagyok szerencsés,amíg nem figyeltem a kajára és nem mozogtam legalább heti 4szer egy órát,csak híztam.
A kajára figyelés az ch csökkentését jelenti nálam(tulajdonképpen a norbis kódok alapján főzök,nem eszem kenyeret,krumplit,rizst,tésztát..)
alapvetően duci vagyok :-)
de egyik szülésnél sem híztam 6kg többet
mindegyiknél kevesebb voltam szülés után mint terhesség elején pedig soha nem figyeltem rá mit eszek :-)
kb 6 hónap volt mire visszahíztam a terhesség alatt lement kilókat :-((
pedig bíztam benne h nem fogom ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!