Száraz, ekcémára hajlamos baba bőrének milyen fürdetőt ajánlotok?
A gyerekorvos felírt egy olajat,amit kúra szerűen lehet alkalmazni.
Viszont én szeretnék fürdetőt váltani,ami kimondottan az ilyen érzékeny bőrnek van kitalálva,hogy biztosan ne legyen probléma.
9 hónapos babának kell.
Kettő is van, ami bevált nekünk, az egyik a Babé omega tusfürdője (kimondottan atópiás bőrre való), a másik pedig a Lipikar syndet fürdető.
Mondjuk az ára jó húzós mindkettőnek, de nekünk ezek váltak csak be.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
Most voltunk az orvosnál,borzasztóan néz ki kisfiam bőre.Egyre rosszabb és most derült ki,hogy ez a probléma áll fenn nála.
A Babé termékeket mi is használtuk már (koszmó ellen) és azzal maximálisan meg voltunk/vagyunk elégedve.
A másikat,amit ajánlottál azután is olvasok.Már ott tartok,hogy nem érdekel mennyibe kerül,csak hozza helyre neki és előzzük meg az újabb tünetek kialakulását.
Kislányomnak nagyon dúrva atópiás dermatitise van :(Már mindent kipróbáltam ami csak létezik és csakis a szíriai olivaszappan vált be.Mindjárt linkelek....
üdv. mesterkozmetikus anyuka
Köszönöm! Várom a linket! Még annyi kérdésem volna,hogy ez mennyire gyorsan terjed,úgy általában (tudom nagyon egyén függő)?Csak azért kérdem,mert mi kb. 5-6 napja vettünk észre egy apró kis foltot a füle mögött,ma meg már az egész nyaka,tarkója,felsőteste tele van és a kukijánál is van ilyen folt; illetve a combján.
Nem lehet,hogy esetleg gombás fertőzés? Ma voltunk az orvosnál,ő mondta az atópiát...borzasztóan viszket neki mindenütt.
Plusz még most láttuk,hogy az egész teste tele van apró kiütésekkel is.
Tiszta ideg vagyok; holnap viszem vissza a gyerekorvoshoz.
Kedves Utolsó!
Írtam privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!