Milyen mosószert és öblítőt ajánlotok újszülött baba ruháinak mosására?
Nekem azt mondta anno a védőnőm, amikor az első gyereket vártam, hogy mindegy, milyen a mosószer, csak ne por legyen, mert az könnyen okoz irritációt az arra érzékeny babákon, ezért ő folyékony mosószert javasolt.
Szerencsére nálunk semmi gond nincs senki bőrével, úgyhogy azóta mosok már mindennel, de újabban a Frosch mosóporát használom, az talán kicsit környezetbarátabb a többinél.
Meg ha van időm/energiám/kedvem, akkor házilag gyártok mosószert mosószappan és mosószóda felhasználásával, ez így olcsó és viszonylag kevesebb mindenféle adalék van benne, mint a kész mosószerekben.
Öblítőt nem szoktam használni (mosható pelusozunk, azt amúgy sem lehet öblítőzni), hanem pár csepp illóolaj és egy fél deci 10%-os ecet kombinációval öblítek. Így bármilyen illatú ruhát tudok gyártani :), fertőtlenít is az ecet, és nagyon jó puha lesz tőle minden. Ecetszaga pedig egyáltalán nem lesz.
2. vagyok
Mi az istenért lettem lepontozva????????????????
Csak mert leírtam hogy mivel mosok????
Nagy az isten állatkertje de komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!