Miért ilyen agresszív és mit tehetnék vele?
A lányom 15 hónapos.Okos vagány kislány,de éjszaka brutál.Harap ,csíp karmol, szerintem a foga fáj-kap rá nurofent-. Most telt be a pohár mert még éjszakánként szopizik (konfort) és nagyon nagyokat harap a mellbimbómba vagy ép tép rajta.Van hogy tudom a foga miatt de van hogy úgy tűnik csak úgy.
Nem vagyok az agresszió híve de ha így viselkedik mit kéne tennem? Volt hogy meghúztam a haját egy picit ,mert érthetetlen miért ver minket.És komolyan fáj ,sérüléseket okoz :O Ha valamit nem engedünk és nem csíp rúg ,akkor a fejét veri valahova...
Napközben tündér okos kislány ...
Én szopipárti vagyok, de szerintem válaszd el. Inkább, mint hogy a haját húzkodd.
Szerintem félálomban lehet olyankor, nincs képben :S
Nyilván nem megtéptem csak ki kellet zökkentenem, a kezemet harapta az ízületet és verte a fejét közben az ágyba,bal kézzel kicsit meghúztam a haját.Annyira hatott hogy elengedett és abbahagyta a fej zúzást.Gyorsan megöleltem és megpuszilgattam,elbeszélgettünk hogy nem szabad,fáj. Sajnos másnap minden elölről kezdődött.
Mindenki magából indul ki , hogy neki mit jelent a hajhúzás, lehet ti megrángatnátok akik ilyet írtak.
Muszáj volt kimozdítani a szituból,ha kéznél van víz ,lefröcskölöm(akkor sem pohár jeges vízzel öntöm le) nem ismertek mértéket?
Sajnos nem félálomban hanem teljesen tudatosan és éberen történnek ezek.Félálomba véletlen harapott már meg ,de kivettem a cicit és álomba puszilgattam.
Szeretem a gyermekem és nem szeretnék neki fájdalmat okozni, de nem hagyom hogy köz és önveszélyesen viselkedjen.
Direkt a kézre csapás elemet akartam ezzel elkerülni hogy azt ne észlelje hogy "megtorlom" csak valahogy kihozzam a hisztiből.
Nem ítélem el ha valaki kézre csap.De nálunk ez akkor nem vezetett volna célra és nem is ez volt az ok,hanem kizökkenteni.
Amúgy a fején pukli-Ő maga verte az ágykeretbe.
Az ujjamon ízületbe úgy beleharapott hogy nem tudom használni a kezem, 1 napja történt.
A mellbimbóm pedig sebes,mert a szájába vette és ráharapott ,felemelte a fejét és cibálni kezdte.
Ne mondjátok hogy ez így van rendben,és csak mosolyogjak hozzá.
Nagymamát kedvesen simogatta majd két kézzel az arcába mart,tiszta karmolás.
Valószínüleg bele hasított a fog fájdalom és ez okozza a feszültséget amit azonnal ki kell adnia ilyen módon.
Amikor valami fájdalom éri ( megüti magát a szekrényben,a legközelebbi emberen tárgyon bosszút áll...
Én nem javasolnám egyből az elválasztást ha Neked nincs terhedre a szoptatás(persze mikor üt, csíp, rúg, akkor terhes, úgy egyébként gondolom).
NÁlunk is voltak ilyen éjszakák, nálunk is volt, hogy félálomban reflexből majdnem visszaütöttem.:(.
Nálunk az lett a megoldás, ha kezdi a műsört, akkor elfordulok, vagy kimegyek a szobából pisilni, inni, 20ig számolni...ha mindketten megnyugodtunk, akkor folytattuk a szopizást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!