6,5 honapos babam ket-harom napja felhuzockodik teljesen
magatol allo helyzetbe. Orulhetek ennek?
Figyelt kérdés
Furcsan hangzik a kerdes de maris kifejtem. :)
Ugy hallottam, hogy felo lehet, hogy elgorbul a labuk ha nagyon koran allnak fel, mert meg nem eleg eros az izomzatuk. Ez mennyire igaz? Anno a vedonenink is javasolta hogy amint latom, hogy kapaszkodik fel a kisagyban, inkabb vegyem ki es masszon a foldon. A "gond" csak annyi, hogy nem csak a kisagyban huzza fel magat, hanem a foldon oda maszik a nagyagy szelehez peldaul. Egyebkent mar 2-3 hete nagyon szepen,egyenes hattal, magatol felul teljesen stabilan (sosem ultettem) maszni pedig meg regebb ota maszik. Egyreszt orulok, hogy ilyen ugyes magatol, masreszt aggodok erte, hogy jot tesz-e, de nyilvan leszijjazni nem tudom...
2012. nov. 25. 17:38
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai, ha feláll egy 6 és félhónapos. Igen nagyon ügyes, mert nem ez az átlag. Nem kell elrakni az ágyat a szekrénybe és a széket sem előle :D. Semmi baja nem lesz a lábának ez marhaság.Annak a babának görbül el a lába akit vezetgetnek pedig még állni sem tud.Ha babácskád már felállt az azt jelenti, hogy megért erre az izomzata.Ez a sok mászástól és üléstől fejlődik ki általában. Na nálunk nem.Az én lányom ilyen erős izomzattal született (orvos mondta). Babám 5 hónaposan állt fel először.5 és fél hónaposan stabilan ült.Viszont ekkor még nem tudott mászni.Ez utóbbit csak 6 hónaposan tanulta meg.Most 8 hónapos és oldalazva lépeget sőt pár másodpercre meg is áll kapaszkodás nélkül stabilan. Vannak babák akik elindulnak 9 hónaposan csak ritka mint a fehér holló. Nos a te babád is gyorsabban fejlődik mozgásilag, de nem annyira ritkán gyorsan, mint mondjuk az enyém.Nagyon ügyes amúgy.:)
2012. nov. 25. 18:00
2/5 anonim válasza:
tök normális. Ha magától képes rá, nem lehet baja
2012. nov. 25. 18:38
3/5 anonim válasza:
Te nem egy székesfehérvári Anyuka vagy kérdező?
2012. nov. 25. 18:47
4/5 anonim válasza:
Jól mondja az első; attól lesz görbe a lába ha úgy állítják a lábára hogy még állni sem tud. Emiatt ne aggódj. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!