Mit tud/tudott babád kereken egy évesen?
1 évesen folyékonyan beszélni és énekelni? Hű, arra kiváncsi lennék:-).
1 évesen kapaszkodva járt, nem beszélt folyékonyan, 13 hónaposan indult el egyedül.
3-as vagyok.
Hát én fenntartásokkal kezelném a barátnő elmondását. Az még oké, hogy sétál, de azt nem hiszem el, hogy 1 évesen folyékonyan beszél és énekel.
Kedves kérdező!
2. vagyok,kisfiam bölcsis társa 1,5 éves és folyékonyan beszél,és szobatiszta is,nagyon aranyos ügyes kislány, a másik 2 éves kislány szavakat mond és pelusos,kisfiam 16 hónaposan került be közéjük,ment,szaladt,szavakat,mondott,és ott megtanult teljesen jól enni villával,kanállal,nem beszél folyékonyan és még nem szobatiszta,22 hónapos bölcsis társa szinte semmit nem mond,pelusos ennyire sok a különbség köztük,nem kortól függ,szerintem barátnőd csak kicsit túlzott,de ettől még nem hiszem,hogy hazudni akart,csak szépítette a dolgokat,vannak ilyen szülők az is lehet arra gondolt,hogy folyton gagyog szinte megállás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!