1 éves hány kiló és hány centi volt a babád? Miket tud/tudott akkor?
Kisfiam most 1 éves. 12kg és 80cm.
10 hónapos kora óta jár, felmászik mindenre, ki pakol a szekrényekből, fiókokból. A legújabb játék, hogy ledobálja a játékait a lépcsőn és kiabálja, hogy "le-le-le". Egyelőre ennyi a szókincse de mutogat mindenre és mondani kell neki, hogy mi az. Rengeteg mindent megért (pl tegnap kukucsoltunk de én elbambultam úgyhogy mondtam neki, hogy "menj vissza és gyere ki újra!" és megcsinálta. Csak lestem. :) 7 foga van. Szeret nagyon táncolni bármilyenre ütemre (a szendvicssütő kattogására is. :D ), formabedobózni, szereti ha mesélek vagy mondókázok neki, tapsol, integet, fésülködik ha kezébe kerül egy hajkefe.
Lányom most múlt 1 éves.A státuszon 10.9kg és 82cm volt.
Már 10hós kora óta jár önállóan,de most már magabiztosan megy akár rövidebb távokat is az utcán,nem is nagyon marad meg a babkocsiban.Rövidebb szavakat mond:pá-pá,dá-dá,nem.
Elég szelektív a hallása a nem szabad-ot valamiért úgy értelmezi,hogy csináld csak...:)
Nagyon szeret pakolni-kifelé a szekrényekből,ezt már hónapokkal ezelőtt kezdte.
Mostanában elég nyűgös,4 foga jön egyszerre,azokkal együtt összesen 12 lesz neki ill. már van,hiszen mindegyik áttört már.
7.vagyok:tapsol,pá-pázik.
Kutyát ku-nak mondja,néha kuku.
Semmi nem köti le,esetleg csak a kipakolás a szekrényekből,de ezzel gyorsan végez.
Utánoz,ha fújom az orrom,olyankor neki is ki kell fújni az orrát :)
Pohárból is iszik,ha olyanja van,de általában cumisüvegből nyomja.Mutogat mindenre és mondja,hogy "otta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!