Játszósátrat másfél évesnek?
Figyelt kérdés
Neki való? Bírja a strapát?
Valami olyasmire gondolok amit ilyen pálcákból kell összerakni és arra ráhúzni a sátrat. Ablakkal meg ajtóval.
Akinek van ilyen, mikor vette? Mármint milyen idős gyerkőcnek?
2012. nov. 25. 16:37
1/4 anonim válasza:
Szia moira
Mi nyáron vettünk a fiúnak aki akkor volt 1 éves, olyan sátrat illetve kettőt amit egy alagút köt össze. Az alagút is a két sátor is vékony nejlon anyag. Egyáltalán nem játszott velük, most is csak a csőben mászkál nagy vidáman, a sátorba (ha felállítom) be sem teszi a lábát. Most lesz 18 hónapos.
Egyébként műanyag "pálcikákon" áll, amit nem a gyerek hanem én törtem össze illetve hajlítottam el sikeresen az egyik összerakás alkalmával.
-Hasna-
2/4 anonim válasza:
Most készülök venni játszósátrat, mert minden este sátrat kell építeni plédekből. Nem tudom, meddig fogja érdekelni, de most biztos nyerő lesz az enyémnek. Remélem, strapabíró is lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Érdekelni biztos fogja, mert nagyon szeret bebújni mindenhová, meg a játszóházakat is szereti, de az nekünk drága. Csak annyira félek, hogy tönkreteszi.
2012. nov. 25. 17:07
4/4 anonim válasza:
Nálunk egy év alatt tönkretette a két fiú, imádtak bent tanyázni. 1 és 2,5 évesek voltak akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!