Szerintetek baj, ha így csinál? Három hónapos
Kisfiam erre a pózra szokott rá,és a Férjemet nagyon idegesíti hogy hátrafelé néz,nehogy baja legyen a kis szemének.Én kérdeztem a védőnőt,és ő azt mondta,hogy ezt a pózt most fedezte fel,tetszik neki és azért csinálja.Szerintetek?
Mennyi idős?
Mikor veszi fel ezt a helyzetet?
Karban tartva is csinálja?
Második vagyok, elnézést, a címben nem vette,m észre az életkorát.
Eddig is csinálta? Mikor kezdte?
MIkor ebben a helyzetben van "feszít"?
Sziasztok!
Három hónapos a Drágám,és kb olyan 2hete kezdte el azt a pózt,és kézben tartva is csinálja.Mikor felfelé néz,vagy nem is tudom hogy hívjam,átfordítom hogy ne kelljen úgy néznie,de akkor talál magának valami mást,vagy van amikor csak a csupasz falat nézi így,és még beszélget is neki. :D
Az én fiam is csinálta, kb 6-7 hóanpos koráig, hol gyakrabban hol ritkábban, attól volt függő, hogy eszébe jutott e vagy sem. Egyszerűen máshogy látja a világot így. Majd fog még fejen állni is! :-))
18 hónapos anyukája
Az én fiam is ezt csinálta,legfőképpen a hintájában miközben ment.A frász kerülgetett,h kitöri a nyakát vagy valami:)
Ha nem sir sokat vagy nem kedvetlen,nem hiszem,h reflux miatt csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!