A ti 4 hónapos babátok miket csinál már?
2-án lesznek 4 hósak.
Anyatejesek, de csak a kislányom szopizik már, gyűjtőből kapjuk a többit.
5x esznek.
Éjjel 10-fél 11-től reggel 8-fél 9-ig kb. alszanak, meg ált. minden 2 evés között valamennyit, hol többet, hol kevesebbet.
2 hete 56 cm-k voltak (46-48-cal születtek), most olyan 5 kg körüliek, 2350-nel születtek.
Fogak nincsenek.
Van, hogy jobban elvannak, van, hogy szórakoztatni kell őket. Kezdik fogni a játékokat.
Kislányom ügyesen nyomja ki magát hason, ő többször is csinálja, kisfiam is próbálkozik, de ritkábban. Néha átfordulnak hasról hátra, vissza meg akarnak, de nem sikerül.
Neked, kérdező?
Este 8-9 fele eszik utoljára. 170 ml tápszert.
Akkor alszik 6-7-8 változó még. Néha teázunk nem kéri de kínálom neki elfogadja igaz nem iszik sokat.
Akkor körülbelül 3-4 óránként eszik mindig 170 ml. És tápszeres. Ő már a második evést "tízórait" úgy eszi hogy fél alma és utána a tápszer de ha ilyen ügyes már nem lesz tápszer csak egész alma-kekszel , esetleg banánal meg amit ehet. Ő elfordul az oldalára, de magától nem jön rá hogy át kéne fordulni kicsit bemutatom neki akkor majdnem hogy megy. A játék az már nagyon fincsi, meg érdekes. De nekünk már minden. Ö 3290 grammal született 56 cm. A 3 hónapos státuszon 5800 gramm volt és 63 cm. Fogak még nincsenek. Fejet nagyon ügyesen tart de már a gerincét is nagyon ügyesen fogni se kéne már csak hát na.
Amúgy ő 4.-én lesz 4 hónapos. :)
Minden tisztelettem két gyereket szórakoztatni mikkor nyüszi van. Mert nekem egy is nehéz :)
Szia!
Nálunk négyszeri étkezés van 180-210 milik között. Délben már zöldséget vagy gyümölcsöt eszik és délután is.
Éjszaka már átalussza bár néha felkel akkor iszik és vissza alszik.
Már szépen nyúl a játékokért és ülve szépen tartja a fejét, nem nagyon forgolódik, de próbálkozik. Lehet azért mert elég nagy baba 70 centi és kicsivel több mint 7 kiló. Fogak még nincsenek.
Szia!
Nálunk a kisfiam 8 hetes koráig is csak egyszer evett éjjel úgy kettő körül. Aztán szépen magától elkezdte átaludni az éjszakát. Először azért felkelt hajnal négy körül egy párszor aztán azt is elhagyta. Nem csináltam vele semmit mindezt magától csinálta.
Most már lassan 8 hónapos és még mindig alszik éjjel, bár a cumit néha be kell tenni a szájába.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!