Mast is elszomorit vagy felhaborit hogy a tvben "nyomjak"hogy vetesd le ujszulott babad koldokveret, ami felhaboritoan nagyon draga?
reklamban meg nem lattam h az egeszseget reklamoznak.inkabb az egeszsegtelen eteleket nyomjak KFC,mcdolnalds..
csak azert irtam mert ha egeszsegesen akarunk elni,etkezzni akkor jobban kikell nyitni a penztarcat.a koldokver levetelt is azok"reklamozzak"akik milliomosok celebek
Nem. Nem érdekel mit nyomnak a tévében, nincs is tévénk (ha filmet akarok nézni, megveszem, a közszolgálati adók műsora pedig fent van a neten és online is lehet nézni), úgyhogy elkerülöm ezeket a dolgokat.
Mi sem tehetjük meg, hogy a drága bio-cuccokat vegyük meg, úgyhogy marad a piaci - elméletileg -egészséges, házi zöldség, gyümölcs.
Amikor bevezették a chip adót azzal a szövegel, hogy az egészségtelen étel miatt sok beteg van, hogy akkor miért nem az egészséges kaja árát vitték le? Persze mert nem is ez a valós cél.
Sajnos ilyen az élet, sajnos nem szükséges egészségügyi ellátás így borsos áron is árulják.
Elég relatív, hogy drága-e. Van, aki évente eldohányzik annyi pénzt, mint amennyibe ez kerül, az mégsem háborít fel senkit.
Amúgy nem értem a problémádat. Azért mert neked nincs rá pénzed más miért nem vetetheti le. Én is látok sok olyan dolgot a TV-ben, amit nem engedhetek meg magamnak, de azért nem vagyok ilyen irigy. Még az sem érdekel, ha valaki az én értékrendem szerint érdemtelenül keres sok pénzt, mert egyszerűen ügyes és kész. Nem Kiszel Tündét, meg Győzikét kell hibáztatni azért, mert pénzt kap a nagy büdös semmiért, hanem azt aki nézi és fizet neki. Egyedül a politikusok pénzlenyúlása vérlázító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!