Mast is elszomorit vagy felhaborit hogy a tvben "nyomjak"hogy vetesd le ujszulott babad koldokveret, ami felhaboritoan nagyon draga?
Mi éppen össze tudtuk volna szedni valahogy rá a pénzt, de a férjem orvos létére nem engedte. Szerinte nagy marhaság, pénzlehúzás az egész, egyszerűen nincsenek meg a feltételek a felhasználáshoz.
Az pedig, hogy a Tv-ben reklámozzák, igenis vérlázító. Nézzétek meg, hogy kikkel reklámozzák ...
Már nem szomorít el.Tudomásul vettem/kell venni,meddig lehet nyújtózkodni.
Sajnos ez nálunk is meg van kötve...
De próbálok nem ezzel foglalkozni!
Nagyon sokat foglalkozunk a fiúnkkal,rengeteg szeretetet kap,éppen ezért egy rettentően kiegyensúlyozott,mosolygós gyermek.
Ezt tudom neki biztosítani minden mennyiségben és elfogadtam,hogy nem volt rá való,hogy köldökzsinór vért vetessünk és hogy bio kaját együnk.
Engem a reklámok nem érdekelnek. Sokkal jobban dühített viszont, amikor valamilyen Babakártyára regisztráltam magamat, és utána hívogattak, a köldökvér miatt. Ès amikor mondtam, hogy köszönöm, de feleslegesnek tartom, és jelenleg nincs több 100ezer Ft-om amit fölösleges dolgokra kiadhatnék, akkor a csaj "kedvesen" közölte velem, hogy roppant felelötlen vagyok, és a gyerekem egészségéröl van szó, stb. Na, ettöl 1 kicsit bepöccentem. (Megjegyzem, a kártyát azóta se kaptam meg...)
De azóta tanultam az esetböl; ha valahol regisztrálom magamat, nem adom meg az igazi telefonszámomat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!