Kis lányom 2012. 07. 06-án születet császáral 2820g-mal most lesz 5 honapos december 6-án és 5710g a védönö azt mondta hogy kis suju és lehet hogy korház lesz belöle szerintetek? Nektek hány kilos volt a babátok 5 honaposan?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 21:04
21/25 anonim válasza:
Ráadásul a Vitacolant 1 éves kortól lehet adni. Az én babám 2800 g-mal született, 4,5 hónaposan 6400 g volt. Most 6 hónapos és csak 6700 g, 30 dekát hízott másfél hónap alatt. Mégsem akarnak sehová sem küldeni. Ilyen hülye egy védőnőt és ráadásul kislányod van, akik kevesebb súlyúak általában.
22/25 anonim válasza:
Hm... a sógornőm ezt gyorsan megoldotta,nem engedte be a védőnénit:)Nekem is nagyon "szuper" védőnőm volt,újszülött gyerekemet látta kb 3x.Újszülötthöz beviharzott,kabát-csizmába,semmi kézmosás.Úgy hideg kézzel kikapta az alvó gyereket levetkőztette,stb,kb 2 percet töltött nálunk.Nem is látogattuk,mert mindig szabin volt.A kicsi súlya jó szerintem is,válts orvost ha tudsz.Nem kórházzal szoktak kezdeni amúgy se,ha nem fejlődik megfelelően a súlya,ezt otthon is meg lehet oldani.Hallgass a saját ösztöneidre,ha a baba kiegyensúlyozott,nincs semmi baj.
23/25 A kérdező kommentje:
kösszönöm a válaszokat most már 6700g és vasárnap lesz 6 honapos.
2013. jan. 2. 15:21
24/25 anonim válasza:
Akkor most hozta be a lemaradást!!! Eddig másra koncentrált, most a gyarapodásra.
Nekem kisfiam 11hónapos lesz nemsokára, ő 8-10hós koráig egy grammot nem hízott, most 3hét alatt fél kg jött fel rá. Ő is most pótolt szerintem.:)
További jó egészséget nektek!
25/25 anonim válasza:
a védőnőd hülye már bocsi. kislányom augusztusban született 3080 grammal, 5 hós lesz, és 5080 gramm. semmi baja nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!