Mit csinálhatok még a popsijával, hogy helyre jöjjön?!
Kisfiam popsija hetek óta nagyon piros.Már próbáltam neki a Sudocrem-et,Bepantent,Neogranormont,Alsol-t,gyógyszertárit....több ötletem nincs.
Most kamillát tettem a fürdővizébe,hátha ez segít.
Gyerekorvos tud erre valamit írni,ami helyrehozza? Vagy ezeket fogja ő is javasolni?
Eddig még nem vittem el,mert nagyon antiszociális a gyerekorvosunk.
Viszont ez már tarthatatlan,mert látom,hogy fáj neki és egyre rosszabb.
Volt,hogy 2-3 napig mintha javult volna,aztán2x olyan csúnya lett.
Nem fogzik jelenleg,10 hónapos lesz.
Utolsó vagyok!
Az jutott még eszembe, hogy ha esetleg most kezded bevezetni neki pl. a sajtot és a többi savanyított tejtertméket akkor az is okozhat ilyen jellegű tartós problémát!
Az én kisfiam tejfehérje érzékeny és ilyen volt a popsija amíg ki nem iktattuk a tejtermékeket!
Próbáld meg!
Mielőbbi jobbulást a picinek!
Nekünk is volt ilyen a fiamnál és a lányomnál is. Nekünk a betadine-t javasolta a doki.
A folyadékot vettem és azzal kentem be a popójukat. Két nap múlva teljesen helyre jött. Előtte semmilyen krém sem használt.
Ez egy fertőzés valszeg és emiatt a betadine nagyon is alkalamas gyógymód ilyenkor.
Hétfőn orvos mindenképpen!
Te normális vagy hogy hetek óta hagyod kínlódni? !!!
Vidd bőrgyógyászhoz. Ír kencét és 2 nap alatt rendbejön.
Gyerekápolós anyuka vagyok:
Ha a Betadin-t választod akor abból van krém is, könnyebb felvinni ill. az oldatot higítsd vízzel!
Szerintem ne bántsátok, mert már nem tud visszamenni az időben sajnos és most itt az a lényeg, hogy a pici popsija rendbejöjjön vagy legalábbis ne romoljon a helyzet hétfőig!
Nekünk nem mondta a doki, hogy higítani kell a betadine-t.
Nem is lett a gyerekeknek semmi bajuk, csak elmúlt a pirosság és az állandó sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!