Bercel név a kisfiamnak? Visszatérő listás nevünk mi a véleményetek, adnátok, van a környezetetekben?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 20:43
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Örülök,hogy van akinek tetszik még!
Igen,sejtettem hogy párotoknak helységnév ugrik be.De előttem már felsorolták a Gyula,Békéscsaba stb. neveket amivel nem hiszem hogy bárkit szekálnának.
Bercel Boldizsár,így szeretném adni és a Berci becenév is tetszik.
2012. nov. 25. 10:11
12/15 anonim válasza:
Nekem van Bercel nevű kisfiú a környezetemben. Jópofa kislegény. De én se adnám a gyerekemnek.
13/15 anonim válasza:
Bercel Boldizsár- szép együtt!! Gratula!!!
14/15 anonim válasza:
A legszebb név! :) A fiam is Bercel! És szigorúan Bercel, nem Berci! :)
15/15 anonim válasza:
A Bercel gyönyörű név becézés nélkül. Én is gondolkodom rajta, hogy ha fiam lesz, ezt a nevet adom neki. Egyébként tényleg egy Nógrád megyei falu neve. Ha teheted nézd meg május közepén. Persze én elfogult vagyok, hiszen ott születtem és laktam több mint 20 éves koroming.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!