Bercel név a kisfiamnak? Visszatérő listás nevünk mi a véleményetek, adnátok, van a környezetetekben?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 20:43
1/15 anonim válasza:
Nem adnám,százszor fognak visszakérdezni,hogy Bence,Vencel?!A Berci becézés kutyanév számomra.
2/15 anonim válasza:
Nekem tetszik. És egy Bercelt sem ismerek. Egyébként meg nem kell mindent becézni.
3/15 anonim válasza:
Ismerek,és ezért nem tetszik.Nem tudok elvonatkoztatni sajnos.
4/15 anonim válasza:
Én adnám a Bercelt, csak a férjem konzervatívabb, így nekünk Bertalan lett volna a befutó nevünk (a Berci nálunk embernév), de kislányunk lesz. Nincs az ismerőseim gyerekei között.
5/15 anonim válasza:
Erről a névről még sosem hallottam.
Nem tetszik és nem adnám a babámnak.
Nem ismerek ilyen nevű embert.
6/15 anonim válasza:
Nekem úgy hangzik, mint valami falunak a neve
7/15 anonim válasza:
kedvenc fiúnevem. sajnos nekünk nagyon nem passzolt a vezetéknévhez, így le kellett mondanom róla :(
a környezetünkben nincs amúgy egyáltalán
8/15 anonim válasza:
CeglédBERCEL- az a falu! :)
én ott nevelkedtem- ez ugrik be róla, nem egy ember.
De te olyan nevet adjál a kisfiadnak, ami neked tetszik, nem törödj mással!!!
Gratulálok hozzá!!
9/15 anonim válasza:
Ennyi erővel a Gyula is városnév.
10/15 anonim válasza:
Békés Csaba, Török Bálint, Balaton Lelle, mégsem cseszteti miatta az ilyen keresztnevű embereket...a környékünkön Tiszabercel van, mégis tetszik a Bercel név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!