A fiatal, csinos és tehetős anyuka, csak rossz anya lehet?
Ismerős...
Anyósomon látom, hogy húzza a száját, amikor nagy ritkán megkérem, hogy vigyázzon a gyerekekre, mert a párom nem ér haza időben, nekem meg időre mennem kéne körmöshöz/fodrászhoz/kozmetikushoz. Előbbi 3 hetente 1 óra (géllakk van az össz. 1 cm hosszú körmömön), fodrászhoz 2 havonta járok, az 2 óra, kozmetikushoz pedig havi 1x szemöldököt szedetni és festetni, az fél óra, na meg fél évente 1 tisztítás.
Amikor edzeni jártam, akkor 1x be is szólt, hogy a kertgondozás is elég edzés lenne, na azóta direkt be sem teszem a lábam a kertjébe. Ha konkrétan megkérne, hogy csináljak meg benne ezt-azt, akkor oké, de így sunyin nemá...
A többi nem érint, mert nem öltözködöm kihívóan, nem hordok miniszoknyát és 20 cm magas sarkú cipőt, de ez már a gyerekek előtt is így volt.
Háhá, csak nekem van normális anyósom?? :)
Velünk lakik, Őt szoktam megkérni, hogy vigyázzon a kicsikre, amíg elmegyek fodrászhoz. Kb. kéthavonta járok egyébként. Erre Ő: na, akkor menj és masszíroztasd is meg az arcodat, mert az igen is kell.. Sőt legalább havonta el kéne járnom masszíroztatni szerinte! :)) VAGY: elugranék reggel kenyérért, sietek vissza, erre Ő: nem kell sietni, csak nyugodtan, ha gondolom menjek el szolizni.. :D
Úgyhogy kb. kéthavonta fodrász, meg néha, tényleg ritkán egy kis szoli (masszíroztatni egyébként sose szoktam´;)). Ennyi, amit "elveszek" a gyerekeimtől. Decemberben még ennél is szörnyűbb leszek, szeretnék pedikűröshöz eljutni..
Csak úgy mellesleg, ha otthon magamnak festem be a hajam vagy csinálom meg a pedikűrt, kb dupla időt vesz igénybe, mintha megcsináltatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!