Elvesztem az etetés témakörben. Tudnátok segíteni?
Nemsokára elkezdem a hozzátáplálást a tápszeres babámnál ezért elkezdtem olvasgatni. Többek között itt is. Az első lépésekkel már nagyjából tisztában vagyok, de hogy utána mi jön. Annyi kérdés merül fel. Mikor kell tápszert cserélni, mikor kell tejpép, honnan tudjam, hogy pl egy 9-10 hónapos gyereknek mennyi tápszer kell még, azt mikor kell adni, a rendes étkezés mellé, vagy külön, stb.
Nem azt szeretném, ha most itt ezekre válaszolnátok, mert ezek csak példák, inkább azt szeretném tudni, hogy ti honnan tájékozódtatok folyamatosan. Védőnő, gyerekorvos, vagy valahol van valami leírása ennek?
figyeld a babádat és ő fog majd irányítani,több tápszer kell,ha elfogyott és még éhes(ezt jelezni fogja :))8hós faiam most állt át napi 5 étkezésre:reggel tápszer,ebédre főzelék,uzsira nemrégóta adok tejpépet,mert éjjel felébredt,az egyébként jól alvó babám,hogy éhes,azóta tejpép délután este megint tápszer.
6 hós kor után kell 2esre váltani,aztán elvileg 10hónál válthatsz 3asra,de a 2es is jó 3 éves korig :)
Szóval erre nincs recept!!!!de csak figyeld a babád majd ő diktálja az iramot,próbálkozni kell minden baba más :)Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!