Ti felkeltenétek reggel babátokat (5 hónapos) megetetni, ha elalszik 9-10ig? Részletek lent.
Az én kislányom 4 hónapos kora óta csak 4x eszik naponta. Azóta alussza át az éjszakát, ami konkrétan azt jelenti, hogy reggel 9, van amikor 10 körül ébred. Akkor szopi, tápszer. Délben főzelék, délután 4-5 körül gyümölcs és egy fél adag tejpép, majd este fél 8-8 körül tápszert vacsizik. 20-21 óra körül bevágja a szunyát és alszik reggelig.
Amikor mondtam a védőnőmnek, hogy ilyen későn kel, akkor megkérdezte, hogy akkor nem is fér bele a napi 5x-i kaja, ugye? Mondtam, hogy nem, de figyelek rá, hogy meglegyen a napi 500 ml tejalapú kaja. Azt mondta nincs vele semmi gond!
Az én kiscicám is jó húsban van egyébként, úgyhogy nem hiszem, hogy ne lenne így jó! :)
Úgyhogy nyugi...ne őrülj meg, nehogy felkeltsd! :))))
5 hónapost hozzászoktatni a koránkeléshez csak azért, hogy az ovinál majd ne legyen gond? :D
Semmit nem kell változtatnod. Ha megfelelő a gyarapodása, akkor semmit!
A fiam ötször evett egy nap, úgy, hogy az éjszakákat átaludta, reggel 8-kor kelt.
A kislányom másfél hónapos kora óta tápszeres, azóta átalussza az éjszakát, reggel 9-kor kel, napi 4-szer eszik. Most múlt 9 hónapos, a súlya, fejlődése rendben van, nekünk egyszer sem mondta az orvos vagy a védőnő, hogy kevés a 4 étkezés.
Az én babám is 4-szer eszik kb 5 hónapos kora óta. A mi védőnőnk sem örült, de szépen fejlődik, szintén husis baba, úgyhogy nincs vele gond.
Nagyon korai ilyenkor korán keléshez szoktatni, ahogy már írták, ovis koráig még rengetegszer fog változni a napirendje, örülj neki, hogy nincs hajnali ébresztő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!