Fogzás esetére a borostyánláncot ajánlják! Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Több kismamától is hallottam hogy hasznos ill. az interneten is ezt írják, de van olyan ismerős, aki ásványokkal foglalkozik, és azt mondta hogy nincs hatással a fogzásra.2012. nov. 23. 13:28
11/19 Golan Trevize válasza:
Sőt, ha valódi borostyánból lenne, akkor sem érne semmit...
13/19 anonim válasza:
5-ösnek igaza van!
Itt a gyakorin olvastam hogy volt egy kisbaba aki megfulladt a lánctól, mert elszakadt bevette a szájába és belélegezte a szemeket :(
14/19 anonim válasza:
a 11-es választ olvassátok el ebben a kérdésben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Utolsó voltam
15/19 anonim válasza:
KAMU.
A hatást annak szokták tulajdonítani, hogy a borostyánkő különböző illó anyagokat párologtat magából, amik a baba bőrén felszívódva enyhítik a fájdalmat. De gondoljunk bele, meddig tartana a nyaklánc, ha elpárologna a kő???
Egyszer találtam egy annyira jó és logikus cikket ezzel kapcsolatban, de ha belepusztulok sem találom meg most.
16/19 anonim válasza:
A nyaklánc úgy van készítve,hogy,ha véletlenül elszakad akkor nem gurul szét,mert egyenként van csomózva!
17/19 anonim válasza:
Nos ennek ellenére meghalt az a kisbaba. Nyilván nem hazudik a válaszadó...
18/19 anonim válasza:
19/19 zóé 6 válasza:
nekem is bevált de nem teljes módon csak enyhítette a tüneteket!!nekem a homeopátiás bogyók váltak be!!a chamomilla 15ch és a mercurius solubtius9ch váltak be igazán a chamomillat 1 nap kb3x adok neki 5 golyót 1 kevés teába kb 50 ml-be h feloldódjon a mercurius-t 2x 5 golyót szabad csak abból reggel meg este adok neki!!erre nem szokik rá a szervezete mert nem gyógyszer hanem gyógynövényes bogyók!!!!de olvasd el ezt a linket [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!