Fogzás esetére a borostyánláncot ajánlják! Mi a véleményetek róla?
Van az a pont amikor az ember már mindent megtenne azért, hogy egy kicsit nyugalom legyen.
Emberi naivitás kihasználása az egész.
Mi is vettünk neki,de allergiás rá,így nm tudja hordani.Teljesen kiomlott a nyakánál,tarkójánál; ahol érintkezett a lánccal. :(
Pedig én is azt gondolom,hogy nem butaság és igen is hasznos. Talán a 2. babánál kiderül.
Először is ezek a láncok nem borostyánból vannak, hanem műgyantából.
Másodszor: humbug az egész.
Harmadszor: veszik a jónépek a légzésfigyelőt, otthoni defibbrillátort, meg hasonlókat, de annyi eszük nincs, hogy egy csecsemő nyakába nem akasztuk láncot a fulladásveszély miatt...
"És nem tudnak a babák megfulladni a nyaklánctól!"
Ez egy egetverő butaság. Meg tudnak tőle fulladni, sőt, amint egyre többen vesznek ilyen láncot, hamarosan a hírekbe is bekerülnek majd az ezzel kapcsolatos halálesetek.
Szerencsére nekünk annyira nagy szükségünk nincs rá, mert csak pár nyűgösebb hetünk volt és már 4 fogacskánál tartunk.
De én nyugodt szívvel nem bírtam volna belerakni a nyakába. Az orvosunkat is megkérdeztem, ő is azt mondta, hogy ő nem rakna a nyakába semmit a saját gyerekének.
De ettől mindenkinek szíve joga eldönteni. Csak magunkból kiindulva, hogy nekünk nem okoz nagy gondot a fogzás, az első fog előtt volt kb 2 hétig nyűgösebb, aki így a nyakába rakja a láncot, és örül, hogy igenis beválik, hát téved, mert semmi köze hozzá... Azt a két hetet leszámítva szinte csak azt vesszük észre, hogy jéééé, egy új fogacska :)
Egyébként tényleg valamiféle gyantából vannak...
Nekem végül egy növényi kivonatos gélt ajánlottak, de nem kellett:
Ha kellene, én biztos ezt próbálnám inkább :)
Vagy olyat is hallottam, hogy a láncot mágneses zárral is lehet kapni, azt már inkább, de még akkor is én inkább ezt a gélt próbálnám, és akkor nem lidokainozzuk be a gyereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!