Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek/tegyünk? Lent

Mit tegyek/tegyünk? Lent

Figyelt kérdés
Panellba lakunk anyósom ha kimegy cigizni az ajtó elé áll és égö cigivel jön be a lakásba. Szépen mondtam neki nyomja el mert bejön a füst és mérgez vele minket de még az sem hatja meg hogy ki szoktuk vinni a gyereket az elöszobába is. Megjegyzem NEM LAKIK ITT csak mivel nem fizetett semmit kikapcsoltak nála mindent és nehogy megfagyjon apósom ide engedte. Még nappal sem hajlandó lemenni cigizni. Mit tehetnék még?
2012. nov. 23. 09:24
1 2
 1/12 kíváncsicska ***** válasza:
100%
Ha a szép szóból nem ért mondd neki durván.De ha rád nem hallgat mondja neki az akitől tart.Adjatok neki ultimátumot.Vagy betartja ezt az apróságot, vagy költözzön el.Ez lehet bunkó hozzáállás de én megtenném.
2012. nov. 23. 09:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Senkire sem hallgat.. Ha dúrván szolnék én lennék a bunkó após szemébe. Valamit pedig csinálni kell nem akarom hogy a gyerek beszivja a cigifüstöt
2012. nov. 23. 09:39
 3/12 anonim ***** válasza:
41%

Nem lesz semmi baja a gyerekednek ennyi füsttől. Régen gyereke nőttek fel úgy, hogy mindenki dohányzott a lakásban. Csak ma nagy a hiszti emiatt.

Próbáljon vele apósod beszélni, talán rá hallgatna.

2012. nov. 23. 09:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak ide, kit érdekel, h te lennél a bunkó? Elvégre a gyereked egészségéről van szó, akkor most ki a fontosabb? Nyugodtan lehet leértékelni, de engem nem érdekel, h anyósom, apósom, anyum, apum sértődne meg, ha vmivel ártanának a gyereknek és rájuk szólnék. A gyerekem és a párom a legfontosabbak, értük bármi áron kiállok. Ha zavar és nem mondod meg durván (ha a szép szóból nem ért), akkor vess magadra!
2012. nov. 23. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimegy, zárd ki és csak 5 perc múlva engedd vissza
2012. nov. 23. 09:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez jó utolsó :D
2012. nov. 23. 10:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Mikor anyum itt volt akkor anyós elött mondtam neki hogy lekisérem öket cigizni mert a házba nagy botrány lesz a cigifüst miatt. Mutkor szoltam neki nem szépen azt le lettem hurrogva hogy normálissan beszéljek. Párom azt mondja hogy ö nem fogja felidegesiteni magát. Após meg egy f@sz mert nekünk ugat hogy drága a villany de anyósnak már nem szól ha égve hadja a villanyt. Mi szobánkba ledes égök van amibe anyós van ott meg 60wattos van.
2012. nov. 23. 10:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja már kizárni sem tudom mert viszi magával a kulcsomat mert mutkor nem csukta be az ajtót én meg kimentem becsukni azt mikor kopogott nem nyitottam ki azt mikor már hangossan kopogott após kinyitotta neki
2012. nov. 23. 10:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj az ilyen helyzettel, hogy ha a szép szó nem használ, akkor az erőviszonyok számítanak. Az erő általában annál van, akié a lakás (amíg az én házamban laksz, bla, bla, bla ...). A fent leírtakból úgy gondolom, hogy Ti laktok apósnál, ugye? Ha Ő megengedi akkor nem sok mindent tudsz tenni. Vagy meggyőzöd anyósodat szép szóval, vagy meggyőzöd apósodat, hogy ne engedje anyósodnak, vagy költöztök.

Amúgy szerintem panelban nem lehet dohányozni a folyosón. Kár, hogy nem én vagyok a szomszédotok mert már elintéztem volna a nőt.

2012. nov. 23. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha másnál laksz, ahhoz kell alkalmazkodnod, amit Ő megenged. Ha nem tetszik, költözz a sajátodba, ott majd Te diktálhatsz.
2012. nov. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!