Már kikészülünk, mit tegyünk?
Kislányunk 8 hetes állandóan bömböl,ha nem kézben van akkor ordít, de néha ott is sír, képes izzadásig ordítani.
egyszerüen nem tudjuk már mit tegyünk.
arra gondoltunk fáj valamije.
nem hasfájós.
segítsetek
tényleg jó ha haggyuk sírni?
Biztos, hogy nem a hasa? Orvos látta?
Amit ki lehet próbálni: fürdetés, babahinta, hordozókendő, a meztelen mellkasodra fekteted meztelenül.
Ezt a babák eltanulták egymástól szerintem,egyre több ilyen problémát olvasok,hallok:D Fiam detto ez,de ő már 4 hónapos lassan.Már tükörbe nem nagyon merek nézni:)
Biztos nem a hasa?Alszik normálisan?6 hetes kontrollon néztek refluxot nála?
Nem néztek refluxot.
mik a tünetei ?
nem hasfájós mert tegnap egyáltalán nem sirt ,meg vannak napok amikor alig sír,de vannak amikor egész nap.
nincs hőemelkedése sem.
meddig tarthat ez a sírós időszak?
Ajánlom: [link]
Fiam hasfájós és nála is vannak jobb és rosszabb napok.Szoptatom és hiper érzékeny arra,h én mit eszek pl.Neki az alvással is gondok vannak,ja és foga is rákezdett.
Most csúnyát irok:Qrva jó lenne tudni meddig tart ez a sirós időszak,mert ahogy irtam a fiam lassan 4 hónapos és totál káosz vagyok:)
Szoptatod?
Tuti nem éhes?!
Álmos? Alszik eleget?
Fájhat a hasa attól, hogy nem mindennap fáj.
Figyeld a gyereket, ha a felsoroltakon túl vagy, azaz megbizonyosodtál arról, hogy jól van lakva és aludt eleget, figyeld mikor sír, mikor kezdi el, evés előtt, után, alvás előtt vagy azután.
Védőnővel beszéltél?
Ne hagyd sírni! Miért hagynád?? Nyilvánvalóan van valami baja szegénynek, azzal nem oldod a problémát,ha hagyod sírni.
Az én fiam is ilyen volt és a pocija fájt,volt h semmi baja nem volt volt h egész nap ordított.
Amikor sír nem rángatja a lábát?
Érzékenyek a frontra is, az én fiam egy erős szeles napon képes volt egész nap visítani, másnap meg rötyögött, ha nem fújt a szél.
Én mindig arra gondoltam, neki sem könnyű és csak én vagyok, aki megvígasztalja... így könnyebb volt túlélni.
Nem túl jó, de hidd el a dackorszak valamivel rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!