Tudnátok valamit ajánlani mivel kenjem be neki?
Figyelt kérdés
8 hónapos kislányom ágyékhajlatánál mindkét oldalon nagyon száraz a bőr, ki is van pirosodva ott is meg a popsija is picit. Sudocremmel kentem attól még szárazabb lett. Most a Neogranormontól már múlik a pirosság, de az ágyéka borzasztó száraz. Gyógyszertári testápoló nem használ rá, Gabi krémmel is bekentem az sem igazán jó, babaolajjal is kentem már neki. Tudnátok valami jó krémet ajánlani a szárazságra?2012. nov. 23. 08:43
1/8 anonim válasza:
Babé testápoló. Nem olcsó, de nagyon jó és sokáig elég!
3/8 anonim válasza:
solutio merbromini ( piros kenőcs) hámosítást gyógyulást segítő ecsetlő. Vattába kell belemártani és úgy beecsetelni neki.Naponta egyszer kell bekenni. Popsikiütésekre nagyon jó.
4/8 anonim válasza:
Ha száraz, akkor zsíros krémet kennék rá. A Neogranormonnak van egy tégelyes változata, amit drogériákban lehet kapni. Az színezék-, parabénoktól-, ásványi olaj származékoktól mentes, jó zsíros krém. Próbáld meg még azzal. Ha erre sem múlik el, akkor vidd el orvoshoz.
5/8 anonim válasza:
Shea vaj, az egész család azzal kenekedik, szeretjük.
6/8 anonim válasza:
Kisfiam ekcémás, nagyon száraz bőrű,de amióta shea vajjal kenem gyönyörű a bőre és nem mellékesen természetes anyag, nincs benne semmi adalék.
7/8 anonim válasza:
Aloe Vera First sprével fújom a kislányom .Ekcémás volt a kis bőre és pirosodott mindentől a popija.Pár hónapos kora óta popsikrém helyett first-tel fújom és gyönyörű a bőre a popiján és a hajlatokban is.Semmilven más krémet nem használunk.Fürdésnél csak fürdőkrém.
8/8 anonim válasza:
Próbáld meg a Neogranormon popsikrémet, mármint nem a gyógyító kenőcsöt, hanem a tégelyes védőkrémet. Nagyon el van találva az állaga: egyszerre zsíros és sűrű, illetve vizes és jól kenhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!