Melyik etetőszéket vegyem meg? Bővebben lent.
Árban nagyjából mind ugyanannyi, kb ugyanannyit is tudnak. Ha valaki használta, ismeri valamelyiket, légy szí' segítsen! Köszi
Itt már tényleg csak, azt nézzem melyik tetszik?
nem ismerem ezeket, nekünk Chicco happy smack van, használtan volt 7000Ft, viszont leírom a tapasztalatomat etetőszékkel kapcsolatban.
Amíg csuklott összevissza, az autós hordozóban etettem, onnantól h tudott valamennyire ülni, kicsit döntve a chiccoban evett (1 döntési magasság bőven elég volt),tálca jó ha odahúzható, biztonsági öv jó dolog, ha ficánkolós baba lesz, jó ha a tálcának van pereme, külön jó lehet ha van benne pohártartó és kb ennyi ami szükséges. A huzat legyen tisztítható, de jó ideje nekünk már huzat sincs rajta, csak maga a műanyag szék, igaz, majdnem kétéves.
Szóval gyakorlat alapján teljesen fölösleges 20.000Ft-ot kiadni erre, én nem gurítottam, nem kellettek csúszásgáltó gumitalpak, sem semmi flanc. Remélem más is ír neked tapasztalatot h a gyakorlatban mire is van szükség, mert a kihasználatlan funkciókért teljesen felesleges pénzt kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!