Melyik etetőszéket vegyem?
VAGY
Szerintetek érdemes megvenni a Pierre Cardint azért mert hintázós?
Mindegyik jónak tűnik, de bemásolok egy linket, hátha neked is megtetszik. Mi ilyet vettünk és nagyon nagyon jó. Árban és funkcióban is. Én a valóságban is megnéztem ezeket, vagy legalábbis ugyan azt a márkát amit te kinéztél, és végülis a hinta-etetőszék mellett döntöttem. Nem bántam meg. Jó vásárlást.
Szia!
Mi egy hete vettük meg brendonban amit te bemásoltál ide!
Nekünk nagyon tetszett és a gyerkőc is imádja!
Az sem mellékes szerintem hogy az eredeti ára 30-on fölül van és most ilyen jó áron kínálják!
A minősége nagyon jó,csak ajánlani tudom!
Nekünk Pierre Cardin van és nagyon szeretjük!
Stabil, duplatálcás, könnyen tisztítható anyag az ülőrész is, dönthető a háttámla, állítható a magassága, könnyen összecsukható, stb.
A hintázó funkció azonban annyira nem extra, mert nem olyan nagyon tud "hintázni", ugyanis megállítja a szék lába a kilengést, hiszen így lehet stabil. Mi ezt csak akkor használjuk, ha már nagyon unja magát a babó. És akkor sem sokáig szórakoztatja.
Nézzétek meg valamelyik bababoltban és próbáljátok ki a babáddal, tetszik-e! (Mi így csináltuk.)
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ/tanácsot. Segítettetek is. Mivel valaki azt írta, hogy a hinta funkció nem igazán jó, ezért maradok a Peg Perego mellett.
Még1x köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!