Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák segitenétek nekem?...

Anyukák segitenétek nekem? Véleményeket szeretnék azzal kapcsolatosan hogy mit teszek rosszul vagy éppen mit kellene tennem ahoz hogy a kisfiam hozzá szokjon hogy max 9kor alvás.

Figyelt kérdés
Kiskora ota ugy alakitottam ki az alvását ahogy éppen neki a legmegfelelobb volt és rendben is volt minden mostanáig. Napkozben aludna 2orát is ha hagynám. Tobb féle modszert kiprobáltam annak érdekében hogy este 9 kor legalább elaludjon de eredménytelenul. Szoval délben aludna 2orát is de nem szoktam hagyni azért mert tartok tolle mindig hogy este akkor nehezen fog elaludni olyan is van hogy 11kor még nagyon aktiv. Akkor alszik el 8fele ha nem alszik délben 2x elofordult már de én ugy gondolom hogy még szuksége van a déli alvásra. Volt olyan hogy csokkentettem a déli alvását korán reggel felébresztettem mesét tettem neki nagyon szereti Babocáékat volt olyan hogy mellé fekudtunk, magára hagytuk . De mind eredménytelenul legalább vagy 2orát motoszkál amig elalszik és ulyra ott vagyunk hogy 10-11 mire elalszik. Lehetséges hogy napkozben nincs annyira kifáradva?

#pihenés #elaltatás #hozzászoktatás #pontos ido esti lefekvés
2012. nov. 21. 23:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
.. ja és egyszerre 3 foga jön ,az őrlők vannak soron ... 1 évesen már 10 foga volt.
2012. nov. 22. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!