Mennyi pénzből vesztek ajándékot a babának Karácsonyra? Miket vesztek neki és mennyi idős a kicsi?
Figyelt kérdés
az én kisfiam 7 hónapos lesz.Szívesen fogadnék esetleg ajándékötleteket is.2012. nov. 20. 22:17
11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a rengeteg ötletet!Aranyosak vagytok hogy fáradtatok a válaszadással.nézek akkor neki valamilyen villogó csörgő,búgó,zenélő valamit,ha nem is 40-50 ezerért...:-)))(bár megtehetnénk,de szeretnénk ha normális ember lenne belőle,aki tudja értékelni az apróbb dolgokat is.sose lehet tudni mit hoz az élet!)
2012. nov. 21. 10:14
12/18 anonim válasza:
Csak egy észrevétel. Nem kell lepontozni azt aki 40-50e költ a gyerekére.... sok az irigy ember.
Hozzáteszem nem én vagyok az a kommentelő.
Az Én Fiam karácsonykor még csak 3hós lesz, ezért Én inkább jövőre vásároltam neki olyan dolgokat amik megérték, hogy ne jövőre kelljen "mindent"
Pl. Fisher Price játékokat, kézségfejlesztőket. A kádba pancsolós játékot, lábbal hajtós autót ami olyan márkájú mint Apa kocsija :)
Üdv.
13/18 A kérdező kommentje:
lábbal hajtós kocsija van Apának? ohhh :-D
(csak viccelek)
2012. nov. 21. 11:11
14/18 anonim válasza:
:) Oké, félreérthető volt :) Apa kinőtte a lábbal hajtós kategóriát :P
15/18 Kiki01 válasza:
Az én kislányom 9 hós lesz, de nem tervezem hogy külön veszek neki valami nagy dolgot, kap egy jelképes ajándékot, meg lesz karácsonyi fény az ablakában, hogy lássa hogy most Karácsony van. Nekik még inkább az a lényeg, hogy megtanulják mi az az ünnep. Szerintem.
16/18 anonim válasza:
szerintem is szemetseg volt lepontozni a 40-50ezres választ,ha osszeadom,nagyszülők ajandekaval együtt nálunk is kijön a 40...ő meg csak annyit írt,h ezt kapja a gyerek...ettől meg lehet normálisan nevelni,ugyanis neki meg lövése sincs arról,h értékes játékot kapott,vagy ezer ft-osat... nálunk sincs össze vissza játék vásárlás,csak karácsony,szulinap ilyenkor meg inkább a drágább,jobb minőségű játékokat vesszük,aminek bizony ára van...
17/18 anonim válasza:
15 hós lesz karácsonykor. Egy hintaszéket, és egy hintalovat fog tőlünk kapni. A többiekét nem tudom.
Gondolkodtam még a bébitaxin, és a nyuszi motoron is.
18/18 anonim válasza:
első vagyok én is megvédem az drága vásárlót, mert ugyan azt nem írtam(mert nem volt kérdés), hogy van egy 6 éves fiam is, neki miden vágya egy olyan lego ami legjobb áron is 30 ezer ft. Vadi új úgyhogy még használtan sem tudom megvenni, de megveszem mert megtesz mindent hogy megkaphassa, másról sem tud beszélni. és még egy valamit ő is fog kani valószínű társast, így ő kb 40000 Ft lesz plusz a kicsinek a 15 ezer. Egyik gyerek sem tudja azt hogy minek mi az értéke, vagy hogy mekkora különbség az értékük között, csak azt nézik, hogy darabra ki mennyit kapott.Mi apával semmit nem veszünk egymásnak, nekünk nincs rá igényünk, a fontos hogy a gyerekek örüljenek, hiszen máskor nincs össze vissza vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!