Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kapott 9-kor lázcsillapítót,...

Kapott 9-kor lázcsillapítót, alszik, de forró a feje. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
8 hónapos kislányom pénteken kapott Prevenar oltást. Aznap (tegnap) semmi baja se volt, de ma déltől lázas. Este 9-kor (fürdés után) kapott egy Germicid kúpot, azóta alszik, de most néztem, én nagyon forrónak találom a fejét. Mit csináljak? Felébresszem, fürdessem meg? :( Vagy hagyjam? Azt hiszem én ma semmit se fogok aludni.
2009. aug. 15. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hja... nem is csak a homlokára lehet tenni hanem bárhova a bőrére. 23:55ös voltam
2009. aug. 15. 23:57
 12/16 anonim ***** válasza:
az is jó, ha sikerül, de akkor ne vonj le belőle 0,5-öt
2009. aug. 15. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
No? Mi a helyzet? Sikerült? Mennyi?
2009. aug. 16. 00:05
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem sikerült, mert mocorog közben össze vissza. De felébresztettem a férjemet, és ő azt mondja, szerinte csak hőemelkedése lehet, vagy max. 38 fokos lehet, hagyjam szépen aludni, és aludjak én is..

Azt hiszem, nem babrálom tovább szegénykét, hadd aludjon, egy óra múlva újra megnézem a fejét.

Köszönöm szépen mindnenkinek a tanácsot, mindegyik hasznos, egyelőre hagyjuk, aztán ha "komolyodna" a helyet, akkor felébresztjük.

Ne haragudjatok, h ennyit nyavalyogtam itt, de tényleg sosem volt még semmi baja, és annyira ijesztő ez az egész számomra.

Köszi még egyszer és jóéjt mindenkinek! :)

2009. aug. 16. 00:06
 15/16 anonim ***** válasza:

próbálj meg aludni, a babóval biztos minden rendben lesz. hallgass apára! :)

jóéjt

2009. aug. 16. 00:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, túléltük. :) Éjjel 3-kor nagyon tele volt a pelenkája, azóta is folyamatosan megy a hasa, de nem kis mértékben. Éjjel 3-kor levonással 37,8 volt a láza (hőemelkedése). Azóta is nagyon nyűgös, jön a felső foga, és megy a hasa. Életem eddigi két legszörnyűbb napja (a babával). Köszi a válaszokat.
2009. aug. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!