Ti mi alapján kezdtétek meg a hozzátáplálást? Olyan sok az info hogy böségzavaromban nem tudom hogy és mikor kezdjem.
Figyelt kérdés
A gyerekorvos 6 hótól javasolja és saját főzéssel, a védönö szerint minél tovább szoptassam kizárólagosan. A barátnöim már 4 hónapos kortól kezdték bébikajákkal. Mindenki másra hivatkozik. Szóval nem tudom mi tévö legyek. 3 hós a babám. Ajánlanátok valami konkrét irodalmat hogy dönteni tudják? Ti hogyan csináltátok? Mások ajánlása alapján vagy saját megfontolásból.2012. nov. 20. 13:00
11/12 anonim válasza:
Nem olvastam el a kommenteket. Mi 5 hónaposan kezdtük, anyatejes babámnál. Szerintem a 4 hónap kevés még, a 6 viszont sok, sok ismerős anyukától hallom akinek 6 hónapig kizárólagosan anyatejes volt a babája, hogy még hónapokkal később is szenvednek, mert nem akar mást enni a gyerek, így szerintem az sok, mert addigra már nagyon hozzászokik.
12/12 anonim válasza:
Nekem most 5,5 hónapos a babám. Tegnapelőtt kezdtem el almával. Igaz, még összességében az 1 kanalat sem éri el amit megeszik, egyenlőre szoktatom az ízhez. Az almalével nincs gondja, mert az olyan folyékony mint a tej, ha pépesen adom az almát, azt általában kinyomja a szájából. Nekem is 6 hónapot mondott a védőnő, de hogy ismerkedjen az ízekkel, azért kezdtem el kicsit előbb. Mire ebből tényleges hozzátáplálás lesz - az adag mennyiségét tekintve - úgyis elmúlik 6 hónapos :-) Ja, nekem még annyit mondott a védőnő, hogy a hozzátáplálás első 1 hetében érdemes megpárolni az almát, mert úgy nem fogja annyira a székletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!