1 éves fiamnak fitymaszűkülete van, fel küldtek a Heim Pál kórházba, urológiára. Mit fognak csinálni?
Figyelt kérdés
Kicsit ideges vagyok, mivel a dokihoz nem ez miatt vittem fiamat, hanem mert a kis kukacán találtam egy csomót, vagyis szemmel nem lehet látni csak érezni lehet. Erre közölte a Doktornő, h fitymaszűkülete is van. Félek, nem tudom mit fognak csinálni. Jobban a kis csomó zavar, kisebb mint egy gombostű feje, talán fele akkora lehet. Várok minden kedves ezzel tapasztalatos anyukák történeteit.2012. nov. 20. 10:32
1/2 anonim válasza:
Ha még nem szobatiszta, akkor csak megnézi az urológus, ad tanácsot, ír fel kenőcsöt, és szobatisztaság után mennetek kell kontrollra. Nekünk így volt. A vizsgálat annyi, hogy az urológus hátrahúzza neki a bőrt, megnézi, milyen mértékű a szűkület, és elmondja, mi várható. Azt, hogy hogyan zajlik a beavatkozás nem tudom, mert az én fiam szerencsére kinőtte. Kontrollon még picit szorult neki, a doktornő Dermovate-ot írt fel, aztán azt mondta, látni fogom, hogy vissza kell-e jönnünk. Nem kellett szerencsére.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam. Remélem akkor nekem is kinövi.
2012. nov. 20. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!