A férjem vezeték neve Nyúl! Nem fogják csúfolni a kislányunkat a vezeték neve miatt? Milyen keresztnév illik a Nyúl vezeték névhez?
Szia!
Az én családnevem is ez. :) És igazából nem csúfoltak miatta. Tesóimat sem. :) Bár bevallom régen nem szerettem hogy ez a nevem, de aztán kamasz koromtól már semmi bajom nem volt ezzel. Nyuszinak, Nyuszkónak szólítottak sokat, sőt Nyúlnak is, de ez sem zavart, kedvességből hívtak/hívnak így. Egyszer mikor mérges voltam még vérnyúlként is emlegettek!!!! :-D Szóval ne aggódj. Ha nem Lilit adtok, vagy hasonlót, szerintem nem lesz gond. A Nyúl Lili vagy Nyúl Tamara elég idétlenül hangzik. Valami egyszerűbb név, mint pl Ágnes, Krisztina, Anett, Ildikó, Hanna szerintem illik hozzá. ;)
Dehogy fogják, max. becenevet fog kapni, de nem gáz!
Nekem van Bugyi, Kormos és Cigány vezetéknevű ismerősöm, de csöppet sem furcsa.
Nekem van Ondó vezetéknevű ismerősöm,illetve volt mert a fiatalabb családtagok más vezetéknevet vettek fel.
Szóval a Nyúl egy komolyabb keresztnévvel egyáltalán nem gáz!Szerintem
Ondó az tényleg LOL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!