Ki, hogy oldaná meg?
Köszi,de más azért egy 14és egy 24hós igénye:)
testvér babakocsit csak egybe lehet venni,vagy egy adott típushoz is lehet plussz részt csatolni?
Az a baj a kendővel, hogy nem tudsz a nagy után szaladni vagy lehajolni hozzá. Ez a megoldàs csak rövid utakra jó.
Nekünk van testvérkocsi, de azzal meg nehéz közlekedni, egy lépcsőnél pl. Tuti nem emeled föl a 2 gyerekkel, ezt leszámítva viszont a gyerekeknek kényelmes és gyorsan tudsz vele haladni.
Van viszont egy 3 kerekű top rider babakocsink, abba elfér a két gyerek, ha elfárad a nagy. Motrot is viszem magammal, ha már nem kell az meg megy a bkocsi tetejére. Ezt a módszert használ leginkàbb. Amúgy a t tesókocsit 15.ert vettük használtan, ennyiért megérte
Amúgy van ülőkés fellépő is, ill pótülés is, de ezek használatában nincs tapasztalatom.
Ott a pont :-) ..persze, hogy le lehet hajolni, de nem olyan könnyű. HOgy lásd mire gondolok, leírok egy példát: Amikor a kicsi fél éves lesz, a nagy meg 20 hónapos, akkor a kendőbe már nem olyan egyszerű, az egy órás séta. Főleg, ha a nagy már nem ül meg a babakocsiba, mint az enyém. Nos , én úgy jártam, hogy kifutott az útra, és bizony kendővel nem egyszerű utána szaladni.
De volt olyan is, hogy kicsi kendőben volt, a nagy éppen kijött a babakocsibol, és pár percen belül kutyakakiba lépett. Na az ilyen helyzetek megoldása nekem nem volt egyszerű, de lehet én vagyok béna.. :-) Szóval igen, mindent lehet, de azért jobb, ha az ember több alternatívára felkészül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!