Én is a te táborodat erősítem,vagyis erősítettem.Barátnőm kislánya pl. nem hasfájós,hírből sem ismerik.És igen, ő eszik-alszik-nézelődik.
Hát meg tudtam volna szokni pár hónappal ezelőtt...
2012. nov. 16. 21:03
2/15 anonim válasza:
Picinek minden baba hasfájós. De azok a hasfájósabbak, akik nagyon sűrűn szopnak, mert szopás közben sok levegőt nyelnek.
2012. nov. 16. 21:03
3/15 anonim válasza:
Igen van. Szerencsére én 2 ilyet is kaptam. :)) A lányom és a fiam sem volt hasfájós, akkor sírt mindkettő, ha álmos volt, de elég könnyen el tudtak aludni, vagy az éhség miatt volt balhé. Mindkettő nagy cicis volt, piciként örültem, ha 2 órás szünetet tudtam tartani két szopi között, de nem ez volt a jellemző. :)
2012. nov. 16. 21:06
4/15 A kérdező kommentje:
Imádom a babám és nagyon sajnálom amikor szenved. Irigylem a nem hasfájósokat....
2012. nov. 16. 21:08
5/15 anonim válasza:
Az én lányom 4 hónapos,és sose volt hasfájós.Csak néha fájt a hasa.Ő evett,aludt,most már nézelődik,játszik stb. öltözni nem szeret,na akkor van hiszti:)
2012. nov. 16. 21:08
6/15 anonim válasza:
Az én kislányom sem volt hasfájós szerencsére. Most 15 hónapos, de soha nem volt gond a pocakjával. Tényleg csak evett, peluscsere volt, és utána általában elaludt. Ráadásul még sokat is aludt. Nagyon szerencsések vagyunk vele. A szüleink szerint mi észre sem vettük, hogy baba van a házban :-))) Eleinte mindig dajkálták volna, de bealudt mindig kaja után, így nem tudtak nagyon babázni. Szerencsére nagyon kiegyensúlyozott kislány.
2012. nov. 16. 21:29
7/15 anonim válasza:
az én fiam se hasfájós, s nem is volt az
pedig az apja gyerekként az volt elég sokáig
akkor sírt ha éhes volt, de akkor üvöltött, mondjuk ez ma is így van csak másfajta lett a sírás, 10 hónapos
vagy ha uncsizott vagy ha nem akart az ágyába lenni
2012. nov. 16. 21:31
8/15 anonim válasza:
3 gyerekem van, egyik se volt hasfájós.
Újszülöttként 2-3 óránként szopi, közben alvás. Ha ébren is van nagy ritkán, akkor nézelődik, nyugton van.
Éjjel 5-6 óra alvás egyben. Sírás alig-alig hallható.
Ha éhes, se sír, csak nyüszög vagy a száját tátogatja.
2012. nov. 16. 21:39
9/15 anonim válasza:
az én kisfiamnak soha nem fájt a hasa szerencsére.igen csak akkor sírt ha éhes,vagy akkor se.Egy tündér baba!Imádom!semmi gond nincs vele
2012. nov. 16. 21:49
10/15 anonim válasza:
Lassan 8 hónapos a babám, és abszolút nem volt pocakfájós :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!