Mit gondoltok az Olivér névről?
Tudom mindenki maga dönti el,hogy milyen nevet ad gyermekének,meg hogy nem kell más véleményével foglalkozni de mégis nektek elsőre mi ugrik be róla,társítasz-e hozzá valamit,valakit,meg úgy egyáltalán mi a vélemény a névről!
Nem a válaszok alapján döntünk!
Köszönöm előre is aki válaszol.
Nekem nagyon tetszik :)
Nem kapcsolok hozzá senki mivel nem is merek olyan nevű embert én sem.
Nekem nem tetszik, én nem adnám a gyerekemnek.
A szegény, nyomorúságos körülmények között élő Olivér jut róla eszembe.
Szakadt, koszos kis ruhácskában..
A kisgyerek, akit vmiért nem tudok elképzelni felnőttként.
elég vegyesek a vélemények...
köszömöm mindenki válaszát.
Szia,
Nekem azok a nevek amiben benne van az, hogy a szó, hogy vér.... nagyon nem tetszik. Olvér, Gyöngyvér... etc
De jól teszed, hogy megkérdezel mást is, mert a návadás szerintem nem magánügy. A hormonokkal túltengő kismama lehet, hogy elhiszi, hogy igen, de attól a pillanttól, hogy megszületik a gyerek ez már nem magánügy.
A vedono nem erti a nevet az anyakonyv kitoltesehez, az oep felreerti a tgyashoz, aztan a gondozoneni a bolcsiben majd a tanctanar... es igy tovabb
Nem ismerek egy Olivért sem, régen tetszett, de mióta divatba jött, nem tetszik.
Pár éve sok Zoli, Tomi, Peti Gábor született, most itt van a Benett-Levente-Máté-Olivér hullám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!