Kedves Anyukák, ha közületek járt valaki hasonlóan hogyan vészelte át ezt az időszakot?
Szia!
nem lehetséges az, hogy a baba nehezen bírja kiszívni a tejet? én úgy jártam, hogy ha megnyomtam a mellem, akkor jött rendesen, de a kislányom meg mindig sírt. aztán rájöttünk, hogy nagyon kevés a tejem és pótolni kellett a babának.
és borzasztóan rossz alvó a lányom a mai napig. csak akkor alszik el, ha "mozgatom". tök mindegy, hogy babakocsiban tologatom, vagy a karomban ringatom, illetve kell a friss levegő is neki. máshogy egyszerűen nem akar elaludni.
ne haragudj, nem értem, mi a kérdés? szépen hízik, éjjelt átalussza. akkor mi a gondod?
ha a bealvás, akkor avgy ébreszgesd közben, vayg hamarabb szoptatsd meg következőre.
nálunk akor sír szopi özben ha az emésztésével küzd. ez idővel javul csak. érdems tornásztatni a lábát, meg melegíteni a pocakját.
4es vagyok
Mennyivel született? A babák, főleg a jól hízó anyatejesek, a harmadik hónap körül"visszavesznek" a tempóból:), kevesebb ideig és kevesebbet esznek. Ez nem baj:).
Helyesen van mellen?
A cumizavarnak pedig tényleg olvass utána, elöljáróban annyit írnék, hogy próbáld csökkenteni a cumisüvegből pótolt adagot, valamint próbáld inkább pohárból vagy kanálla adni a pótlást. És tedd sokat mellre, hogy újra belejöjjön a mellből történő szopizásra:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!